FOTO un VIDEO "Ar enerģiju var daudz panākt." Marija Naumova izsaka vērtējumu par Latvijas pārstāvjiem "Sudden Lights"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Sestdien, 29. aprīlī, grupa "Sudden Lights" dodas ceļā uz Liverpūli, lai pārstāvētu Latviju 67. starptautiskajā Eirovīzijas dziesmu konkursā. Pieredzes bagātā dziedātāja Marija Naumova sarunā ar "Apollo.lv" izsakās par grupas dalībniekiem, izvēlēto dziesmu un pavada pārstāvjus ar ceļavārdiem.

"Prieks redzēt, ka pavisam tādi jaunieši pārstāvēs Latviju. Viņi ir tādi ļoti enerģiski, un tas priecē, jo man liekas, ka tajā vecumā ir tik daudz enerģijas, ja vien cilvēkam nav bail to parādīt. Ar enerģiju var daudz panākt - reizēm pat daudz vairāk nekā ar profesionalitāti.

Dziesma "Aijā", manuprāt, ļoti atbilstoša laikam, šodienas tematikai un situācijai. Lai puišiem tikai izdodas nodot to iekšējo mesidžu un to izdarīt uz pilnu klapi! Lai veicas puišiem!"

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Sudden Lights" ir četru puišu kolektīvs - Kārlis Matīss Zitmanis (ģitāra), Mārtiņš Matīss Zemītis (sitaminstrumenti), Andrejs Reinis Zitmanis (vokāls), Kārlis Vārtiņš (basģitāra), kuri šajā gadā pārstāvēs Latviju Eirovīzijā.

Dziesmai "Aijā" Supernovā pirmo vietu grupai piešķīra gan skatītāji, gan žūrija.

Foto: "Supernovas 2023" fināls

"Sudden Lights" uzstāsies pirmajā pusfinālā 9. maijā ar ceturto kārtas numuru. Lielais fināls būs skatāms 13. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu