Beta Beidz: Man nav fantāziju, ka dzīve ar maziem bērniem ir kā Didrihsones "storijos"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa) žurnāla "Santa" maija numurā atklāj, vai kādreiz gribētu bērnus. 

Kā zināms, Beāte ir attiecībās ar basketbola kluba VEF Rīga menedžeri Rolandu Mauriņu. Abi dzīvo kopā un ir apsvēruši domu par mājdzīvnieku. "Mēs daudz par to domājam! Kaķis vai suns – tā ir liela atbildība, esi vairāk piesiets mājām, nevari brīvi ceļot. Mēs abi ļoti gribam mājdzīvnieku, tajā pašā laikā esam arī sabijušies upurēt savu absolūto brīvību."

Savukārt uz jautājumu, vai viņa kādreiz gribētu bērnu, Beta saka: "Manī par šo ir konfliktējošas sajūtas, jo zinu, ka pasaulei nevajag vairāk cilvēku. Zinu, ka cilvēkam, kurš piedzims, būs grūti atrast savu laimi šajā pasaulē. Ja jautātu man, es nebūtu izvēlējusies piedzimt. Zinu, ka izklausās nenormāli dramatiski, bet es ar to būtu lielā mierā. Laikam tāpēc, ka man par savu dzīvi ir šāda sajūta, ir grūti atrast iemeslu, kāpēc man vajadzētu laist pasaulē dzīvību."

Viņa gan uzsver, ka nav pret bērniem un tic, ka "reiz mainīsies manu smadzeņu ķīmija un hormoni dos pa nerviem, ka vajag bērnu". 

"Man ir mazi brāļi un māsa. Es zinu, ko nozīmē audzināt bērnus, un man nav fantāziju, ka dzīve ar maziem bērniem ir kā Didrihsones [apģērbu tirgotāja, influencere Elīna Didrihsone - red.] storijos, kur ir tikai mīļas kurpītes, smaidīgs bēbītis un daudz ceļojumu. Reāli esmu redzējusi, kā ir, kad bērni slimo un ar savu muti viņam caur to garo snuķīti jāvelk ārā puņķi.

Es zinu, kā ir mainīt kakainus pamperus un mazgāt dibenus, kad kakas paliek aiz nagiem un ik pa laikam nosmaržo.

Es zinu, cik daudz laika bērniem jāvelta. Mana jaunākā māsa piedzima, kad man bija 12 gadu. Pēc diviem gadiem piedzima brālis. Un mamma man teica, ja es gribu iet uz ballīti, man ir jāpalīdz. Es viņus regulāri vedu uz bērnu laukumiņiem, baroju, liku gulēt. Es zinu, kāds tas ir darbs, un tieši tāpēc manī nav milzīgas vilkmes radīt savus bērnus," saka Beta. "Es neesmu bērnu nīdēja, vienkārši zinu, ko nozīmē audzināt mazu bērnu."

Pilnu interviju ar Betu Beidz lasi žurnāla "Santa" maija numurā!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu