VIDEO ⟩ Kristīne Garklāva atklāj trakāko situāciju uz "Balss maskā" skatuves

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Aizvadītajā svētdienā, 30. aprīlī, noslēdzās šova "Balss maskā" trešā sezona. Raidījumā "900 sekundes" superfinālisti Laimes lācis un Sniegpārsla, zem kuru maskām slēpās žurnāliste Kristīne Garklāva un dziedātāja Jolanta Strikaite-Lapiņa, atklāja šova aizkulises.

Lai arī Garklāvas vārds bieži izskanēja kā viena no versijām, kas varētu slēpties zem maskas, viņas kolēģi "900 sekundēs" bijuši skeptiski. "Man pults režisore Iveta sacīja: "Izbeidziet! Viņa noteikti tur nav - es, piemēram, negribētu dzirdēt, kā Kristīne dzied!"" atklāj "900 sekunžu" moderatore un šova "Balss maskā" uzvarētāja Kristīne Garklāva.

Lai saglabātu intrigu līdz pēdējam brīdim, Garklāva šova aizkulisēs pat mainījusi savu gaitu: "Tā kā visi domāja, ka es esmu džeks, tad es centos tā iet!" 

Foto: "Balss maskā" fināls

Viņa neslēpj, ka zem maskas bijis grūti elpot. "Es viena priekšnesuma laikā gandrīz aizgāju oficiāli, jo man uz elpvada uzsēdās lāča spalva... Es stāvēju, karsu, rāvu masku, lai varētu kaut ko ieelpot, jo es nedrīkstu ne spiegt, neko! Un bija apsargs Aleksandrs, kurš manai maskai atvēra muti... Tas bija viens no sirsnīgākajiem brīžiem, kas man palicis atmiņā."

Runājot par mājinieku reakciju, šova otrās vietas ieguvēja Sniegpārsla jeb Jolanta Strikaite-Lapiņa atklāj, ka vīrs zinājis par dalību šovā, bet no bērniem katrā raidījuma bija dzirdamas "pērles".

"Pirmajā raidījumā iznācu es ar Vienradzi, un mana meita fanoja par Vienradzi. Tad es dziedāju "Zombie", un viņa teica: "Tā nu gan tā kā tāds zirgs dzied...""

Arī Kristīnes dēli bijuši šokā, taču lielāko pārsteigumu paudis tieši Kristīnes tētis.

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka "Balss maskā" uzvarētāja naudas balvu – 5000 eiro – novirzīs Ukrainas atbalstam.

Vairāk par šova aizkulisēm skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu