Medijs atklāj Porziņģa plānus nākamā līguma sakarā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AP/Scanpix

ASV sporta medija "Bleacher Report" apskatnieks Ēriks Pinkuss ieskicējis latviešu basketbolista Kristapa Porziņģa šīs vasaras tālāko plānu brīvo aģentu tirgus sakarā.

Šīs vasaras izskaņā Kristaps Porziņģis kopā ar Latvijas izlasi dosies uz Indonēziju, lai cīnītos Pasaules kausa izcīņas ietvaros, bet pirms tam latviešu basketbolistam vēl ir jāsakārto jauna NBA līguma jautājums.

Jau ziņots, ka Porziņģa līgumā uz nākamo sezonu ir iestrādāta tā sauktā spēlētāja opcija, kas nozīmē, ka basketbolists var izvēlēties līgumu pagarināt uz vēl vienu sezonu. Porziņģa gadījumā līgums uz nākamo sezonu būtu 36 miljonus ASV dolāru vērts.

"Bleacher Report" gan ziņo, ka Porziņģis šo opciju neizmantos, tā vietā kļūstot par brīvo aģentu jau šajā vasarā, lai pagarinātu līgumu ar savu līdzšinējo komandu Vašingtonas "Wizards".

Kā zināms, Porziņģis šajā vasarā no "Wizards" var pieprasīt četru sezonu līgumu ar 180 miljonu ASV dolāru vērtībā.

Līdzīgā situācijā ir arī Porziņģa komandas biedrs Kails Kuzma, kura spēlētāja opcija ir 13 miljonus vērta. "Bleacher Report" ziņo, ka arī ekstravagantais uzbrucējs plāno pagarināt līgumu ar Vašingtonas vienību.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu