Beta Beidz atklāj, ka ar savu sirdsāķīti pārgulējusi pirmajā randiņā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: betabeidz/ Instagram

Influencere Beta Beidz (īstajā vārdā Beāte Bērziņa) nelabprāt runā par savu privāto dzīvi, taču sarunā ar izdevumu "Santa" Beta pastāstīja sīkāk par savām attiecībām ar basketbola kluba VEF Rīga menedžeri Rolandu Mauriņu.

"Pirmais, kas mani piesaistīja, – ka viņš ir mans tips: gara auguma, tumšiem matiem un tumšām acīm. Mani piesaista džeki, kas izskatās pēc manis. (Smejas.) Uzreiz arī sajutu, ka man ir ērti būt kopā ar viņu. Agrāk nespēju pilnībā būt es pati, esot kopā ar otru cilvēku.

Nevarēju atslābināties, kaut ko vienmēr slēpu. Rolands ir pirmais vīrietis, ar kuru tā nav," atklāta ir Beta.

Influencere teic, ka ir gluži kā labākie draugi, ko viņa ļoti vērtē.

Vienlaikus Beta neslēpj, ka attiecības attīstījušās diezgan ātri. "Ārpus darba pirmo reizi satikāmies Jaungada ballē, un tad viss notika ātri. Mūsu pieredze apgāž principu – pirmajos randiņos nedrīkst bučoties vai pārgulēt, lai attiecības izveidotos pareizas un pa īstam. Mēs pirmajā vakarā piedzērāmies, aizgājām pie manis uz mājām, pavadījām jauku laiku.

Un viss ir kārtībā! Ja būs lemts – būs! Nebija tā, ka nākamajā dienā vienam pret otru cieņa būtu kļuvusi mazāka. Ja esi saticis īsto cilvēku, tad nav svarīgi, vai pārguļat pirmajā randiņā vai desmitajā."

Pāris jau kādu laiku dzīvo kopā. Šāds lēmums tika pieņemts, jo abi pavadīja daudz laika kopā un saprata, ka nav vērts dzīvot atsevišķi.

Vairāk lasi izdevuma "Santa" maija numurā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu