Sedokova un Timma publisko kaislīgu video un priecājas par pievērsto uzmanību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Latviešu basketbolists Jānis Timma un ukraiņu dziedātāja Anna Sedokova publiski risināja attiecību nesaskaņas. Nu dziedātāja dalījusies ar video, liekot domāt, ka strīds bijis "uzpūsts".

Dziedātāja publiskojusi video, esot gultā ar Timmu un fonā skanot telefonsarunas ierakstam, kurā abi aprunā daudzās viņiem sūtītās privātās vēstules. 

"- Sveika! - Sveiks. - Nu ko, tev rakstīja tiešajās ziņās? - Jā. - Daudzi rakstīja? - Jā. - Un ko tu viņiem atbildēji? - Ka tu esi pats labākais."

Pie video Sedokova raksta par "atkarīgām attiecībām" un to, ka kolekcionējot visus šādu attiecību brīžus.

Jau ziņots, ka jūnija sākumā Timma vietnes "Instagram" īsajos stāstiņos dalījās ar dīvainu vēstījumu: "Iespējams, šausmīgākās stundas manā dzīvē. Vairs nav ko teikt. Jūs drīz uzzināsiet. Vai arī nekad. Ceru, ka nekad." 

Šo ierakstu pārpublicēja Sedokova, pievienojot angļu valodā: "Same." (Latv. - tas pats.), un ko drīz vien reaģēja Timma: "Tas pats? Tu to padarīji personīgu šeit. Nav tas pats. Dari, ko vien vēlies..."

Pēc tam "dari ko vēlies" kļuva aktuāls abu stāstiņos - Timma sevi iemūžināja striptīzklubā ar lielu naudas žūksni, bet Sedokova dalījās ar video, kurā lika noprast, ka viņai Timma uzdevis jautājumu: "Ja izšķirsimies, kam tu būsi vajadzīga?"

Kā zināms, abi apprecējās 2020. gadā. Viņu iepazīšanās notika laikā, kamēr Timma bija oficiāli precējies ar dēla mammu Sanu Timmu (tagad Ošu).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu