Kailfoto meistars Sokolovs dalās amizantā stāstā, kā viņa darbā gūtās prasmes palīdzējušas kādai sievietei

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Aleksandrs Sokolovs/Fcaebook

Kaifoto meistars Aleksandrs Sokolovs sociālajos tīklos dalījies ar amizantu pieredzes stāstu no nesena atgadījuma lidmašīnā, kur viņš varējis likt lietā darbā gūtās prasmes, lai palīdzētu kādai sievietei.

Viena no iemaņām, ko Sokolovs izmanto savā darbā, ir virvju pīšana un dizaina veidošana. Viņš jau teju 10 gadus taisa fotosesijas ar virvēm. Kā izrādās, šīs prasmes palīdz ne tikai darbā, bet arī sadzīvē.

"Draugi dažreiz jautā - nu māki tu siet, kāds tev vēl tolks no tā?" Viņi smiedamies jautā: "Vari zvejnieku tīklus labot?""

"Bet ziniet, no regulāras siešanas manam ķermenim parādījās ļoti interesanta īpašība. Šodien vēlreiz pārliecinājos, cik tā īpašība ir sadzīviski noderīga!"

Viņš turpina: "Es lidoju atpūsties. Man blakus sēdēja tāda diezgan alternatīva jauna sieviete, kurai daudz visādu pīrsingu un gredzentiņu. Es aizmigu un pamodos no tā, ka meitene mēģina ielīst zem sava krēsla un ar kaut ko ir neapmierināta. Pēc mirkļa atnāca stjuarts un arī mēģināja viņai palīdzēt. Izrādās - viņai izkrita auskars un iekrita krēsla dziļumos. Gan meitene, gan viņas mamma, gan atsaucīgais stjuarts nevarēja dabūt to riņķi ārā.

Es, kad sapratu, kas par problēmu, nodomāju, ka tas ir mans zelta mirklis! Varēšu izcelties.

Ņemot vērā to, ka es bieži sienu sievietes, man ir ļoti kustīgi pirksti. Plaukstu locītavas arī tā ietrenētas, ka es varu ar pirkstiem darīt to, ko citi nevar.

Uztaisīju viltīgu seju kā burvju mākslinieks pirms trika un iebāzu roku dziļi dziļi krēsla sēdeklī. Tur ir kaut kāds dobums, kuru nekad netīra... Sajūtas bija kā centrālās stacijas miskastēs rakņāties. Kaut kādi zīmuļi, papīra gabaliņi, cepumi... Bet riņķis arī bija! Dabūju! Dāma bija ļoti priecīga," ar savu stāstu dalās Sokolovs.

Pilnu interviju ar Sokolovu par to, kāpēc sievietes vēlas erotiskas fotosesijas un cik interesanti paiet viņa darba dienas, lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu