Fokerots/Bulgačs un Namiķe/Ēbere ar uzvarām uzsāk Eiropas U-22 čempionātu pludmales volejbolā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Pludmales volejbola bumba. Ilustratīvs foto
Pludmales volejbola bumba. Ilustratīvs foto Foto: Edijs Pālens/LETA

Latvijas duets Anete Namiķe/Līva Ēbere trešdien ar divām uzvarām uzsāka Eiropas U-22 čempionātu pludmales volejbolā, bet Kristiāns Fokerots/Olivers Bulgačs svinēja panākumu vienīgajā spēlē.

Ar trešo numuru vīriešu turnīrā izliktie Fokerots/Bulgačs C apakšgrupas pirmajā mačā ar 2-0 (21:11, 21:16) pārspēja Lielbritānijas pāri Džonatanu Drisdeilu-Andersonu un Huanu Enriki Bello (30.).

Apakšgrupas pēdējās divās cīņās Latvijas pludmales volejbolisti ceturtdien tiksies ar spāņiem Gavrielu Gutjeresu Mendesu/Antonio Sausedo Amodeo (19.) un Vācijas duetu Maksimiljans Justs/Lui Vists (14.).

Savukārt sieviešu turnīrā Namiķe ar Ēberi, kuras sacensībās izliktas ar ceturto numuru, D apakšgrupas pirmajā spēlē ar 2-0 (21:18, 21:13) pārspēja bulgārietes Darinu Kindovu un Eleonoru Gičevu (29.)

Namiķe/Ēbere otrajā spēlē ar 2-0 (21:18, 21:18) pieveica ungārietes Žofiju Vašvāri un Stefāniju Floru Kunu (20.),

Ceturtdien Latvijas pāris spēlēs ar Magdelēnu Rabiču un Anju Trailoviču no Austrijas (13.).

Grupu uzvarētāji uzreiz iekļūst astotdaļfinālā, otro un trešo vietu ieguvēji tiekas izslēgšanas spēļu pirmajā kārtā, bet ceturto vietu ieņēmušajiem sacensības ir beigušās.

Dāmu konkurencē dalību Eiropas U-22 čempionātā bija izcīnījusi komanda Anete Namiķe/Varvara Brailko, tomēr dažas stundas pirms izlidošanas uz sacensībām Brailko nācās atteikt savu dalību veselības problēmu dēļ un viņas vietā treneris komandā izvēlējās iekļaut Ēberi.

Ar Fokerotu/Bulgaču uz turnīru devies treneris Atvars Vilde, bet ar sieviešu pāri - Aleksandrs Solovejs.

Eiropas U-22 čempionāts Bulgārijas pilsētā Timišoarā norisināsies līdz 29.jūlijam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu