Augusta noslēgumā sāksies Marijas Naumovas jubilejas koncerttūre

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Dziedātāja Marija Naumova
Dziedātāja Marija Naumova Foto: TVNET

Augusta noslēgumā sāksies dziedātājas Marijas Naumovas 50 gadu jubilejas koncerttūre "Fiesta de Maria", aģentūru LETA informēja pasākuma rīkotāji.

Uz skatuves līdzās Naumovai kāps viesi no dažādām valstīm - Francijas, Brazīlijas, Čīles u.c. Koncertprogrammā skanēs publikai zināmas un sen nedzirdētas dziesmas neierastā skanējumā, par ko ir parūpējies mūziķis, ģitāras virtuozs, komponists no Parīzes - Sebastjens Žinjo tandēmā ar Žorisu Viskuesnelu.

Koncertā skanēs arī pavisam jaunas dziesmas, kas radītas speciāli jubilejas koncertiem, kā arī pasaules hiti, paredzēti krāšņi kostīmi, dejas un īpaši pārsteigumi.

Pirmais koncerts paredzēts Jelgavas brīvdabas koncertzālē "Mītava" (24.augustā), kam sekos pasākums koncertdārzā "Pūt vējiņi" (25.augustā), Vidzemes koncertzālē "Cēsis" (26.augustā) un Dzintaru koncertzālē (27.augustā).

Pasākums notiks arī oktobrī - Valmieras kultūras centrā (12.oktobrī), Ogres kultūras centrā (13.), Daugavpils Kultūras pilī (14.), Latgales vēstniecībā "Gors" (15.oktobrī).

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu