ŅEM VĒRĀ Šovakar remontēs dzelzceļa pārbrauktuvi Slokas ielā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Latvijas dzelzceļš" izkārtne pie ieejas stacijā.
"Latvijas dzelzceļš" izkārtne pie ieejas stacijā. Foto: Zane Bitere/LETA

VAS "Latvijas dzelzceļš" (LDz) šovakar Rīgā remontēs dzelzceļa pārbrauktuvi Slokas ielā, informē LDz pārstāvji.

Remontdarbi dzelzceļa pārbrauktuvē Slokas ielā notiks pirmdien no plkst.20 līdz 24.

Jau ziņots, ka LDz augustā Rīgā remontēs kopumā četras dzelzceļa pārbrauktuves. Remontdarbi jau ir notikuši dzelzceļa pārbrauktuvēm Krustpils ielā, Džutas ielā un Krustabaznīcas ielā.

Remontdarbi norisinās vakara un nakts stundās, tādējādi izvairoties no papildu sastrēgumu radīšanas galvaspilsētā. Taču autovadītājiem ir jāņem vērā, ka to laikā autotransporta kustība uz dzelzceļa pārbrauktuves tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu.

Jau ziņots, ka LDz koncerna apgrozījums pagājušajā gadā bija 254,788 miljoni eiro, kas ir par 2,3% vairāk nekā 2021.gadā, taču koncerns cieta 2,368 miljonu eiro zaudējumus pretstatā peļņai gadu iepriekš.

LDz ir publiskās lietošanas dzelzceļa infrastruktūras pārvaldītājs un koncerna valdošais uzņēmums. Koncernā ietilpst arī "LatRailNet", kas veic infrastruktūras maksas noteikšanu un dzelzceļa infrastruktūras jaudas sadali, "LDz Cargo", kas nodrošina dzelzceļa kravu pārvadājumus un starptautiskos pasažieru pārvadājumus, ritošā sastāva remonta un uzturēšanas uzņēmums "LDz ritošā sastāva serviss", apsardzes uzņēmums "LDz apsardze", loģistikas uzņēmums "LDz loģistika".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu