Markus Riva piedalījies tviterkonvojā, palīdzot nogādāt spēkratus Ukrainas aizstāvjiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: markusriva/ Instagram

Dziedātājs Markus Riva nupat atgriezies no Ukrainas. Viņš bija pievienojies organizācijas NAFO rīkotajam palīdzības konvojam, kas no Tallinas līdz Kijivai nogādāja automašīnas Ukrainas aizstāvjiem.

Riva soctīklos dalījies pārdomās par pāris dienu laikā piedzīvoto. Viņš raksta: "Šis brauciens kopā ar entuziastiem bija cita veida pieredze un misija. Brauciens no Tallinas līdz Kijivai nav tas vienkāršākais šajos kara apstākļos, bet man ir neizsakāmi liela pateicība, ka es varēju pievienoties un arī ar savu mazo artavu iesaistīties vēl kādā palīdzības misijā.

Ukrainā joprojām notiek karš, un viņi cīnās pret teroristvalsti katru dienu! Tāpēc nedrīkst atslābt arī palīdzības sniegšanā, jo Ukrainai un mums visiem ir ļoti nozīmīgi dzīvot brīvā, mierpilnā pasaulē - bez kara, bez kritušajiem un bez agresijas!

Un vēl vairāk motivē tas, ka cilvēki ar asarām acīs priecājas par katra veida palīdzību. To es pamanīju no katra ukraiņa, ko satiku un ar ko runāju. Šīs tikšanās, savām acīm redzētais un sajustais motivē palīdzēt vēl vairāk! Tik daudz emociju šo pāris dienu laikā, paldies Ukraina! Uz drīzu atkalredzēšanos!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Markus Riva (@markusriva)

Kopš Krievija iebruka Ukrainā, Riva iesaistoties dažādās labdarības un ziedošanas akcijās. 

Atrodoties Ukrainā, Markus Riva viesojas arī dažādos vietējos medijos un radiostacijās, informējot gan par Latvijas palīdzību un atbalstu Ukrainai, gan iepazīstina ar savu jaunāko dziesmu ukraiņu valodā “Made in UA”.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu