Nākamnedēļ Rīgā notiks Spānijai veltīti pasākumi (1)

LETA
Spānijas karogs
Spānijas karogs Foto: Pixaby

Lai popularizētu spāņu valodu un kultūru, no 28.augusta līdz 1.septembrim spāņu kultūras centrs "Séneca" aicina ikvienu interesentu uz bezmaksas aktivitātēm par Spāniju, informēja "Spāņu kultūras centrs Séneca" koordinatore Elīna Viļuma-Kuzmina.

Kultūras nedēļu atklās valodas meistarklases, kurās varēs apgūt spāņu valodas pamatus vai praktizēt esošās zināšanas ar dažādu spēļu palīdzību, kā arī caur valodas prizmu iepazīt arī pašu kultūru. Nedēļas vidū notiks lekcijas par Spānijas arhitektūru gastronomijas vēsturi. Savukārt nedēļas noslēgumā kopā ar visiem centra pasniedzējiem būs iespēja doties ceļojumā pa Spāniju, iepazīstot neparastākās vietas, ko paši spāņi ieteiktu apmeklēt ārpus ierastajām tūristu takām.

Šogad spāņu kultūras centrs "Séneca" svin 12 gadu jubileju, ko tradicionāli atzīmē ar dažādām bezmaksas aktivitātēm, kas notiek latviešu vai spāņu valodā ar tulkojumu latviski. Visas jubilejas nedēļas aktivitātes ir bezmaksas un ir paredzētas ikvienam interesentam, taču vietu skaits ir ierobežots, tāpēc ir nepieciešama iepriekšēja pieteikšanās caur centra mājaslapu "www.seneca.lv".

Spāņu kultūras centrs "Séneca" tika dibināts 2011.gadā ar mērķi tuvināt spāņu un latviešu kultūras, un kļūt par šo kultūru vienojošo elementu Latvijā. Centrs piedāvā gan spāņu valodas kursus pie pasniedzējiem no Spānijas, gan bibliotēku un videotēku ikvienam spāņu valodas fanam, veido īsfilmas spāniski, kā arī izdod vienīgo žurnālu spāņu valodā Latvijā un regulāri rīko dažādas kultūras aktivitātes, gastronomijas meistarklases un interešu klubus spāņu valodas praktizēšanai.

Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu