UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā iekļūst "Galatasaray", "Braga" un "Young Boys"

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Young Boys" Filips Ugriničs un Sedriks Itens.
"Young Boys" Filips Ugriničs un Sedriks Itens. Foto: EPA/Scanpix

Turcijas futbola klubs Stambulas "Galatasaray", Portugāles vienība "Braga" un Šveices komanda Bernes "Young Boys" 29. augustā nodrošināja vietas šīs sezonas UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā.

"Galatasaray" "play-off" kārtas atbildes spēlē mājās ar rezultātu 2:1 (1:0) pārspēja norvēģu "Molde" un divu maču summā guva virsroku ar 5:3.

Pirmie vārti tika gūti spēles septītajā minūtē, kad mājiniekiem 11 metru soda sitienu realizēja Mauro Ikardi, bet 66.minūtē Eiriks Hestāds panāca 1:1. Astoņas minūtes pirms pamatlaika beigām pēc Vetona Beriša sitiena bumba nonāca "Galatasaray" vārtos, tomēr viesi summā neizlīdzināja rezultātu, jo aizmugures situācijas dēļ vārtu guvums netika ieskaitīts.

Stambulas komanda punktu uzvarai pielika kompensācijas laika trešajā minūtē, kad Anhelino panāca 2:1.

"Braga" viesos ar 1:0 (0:0) uzvarēja Atēnu "Panathinaikos" un divu maču summā bija pārāka ar 3:1. Portugāļiem septiņas minūtes pirms pamatlaika beigām vārtus guva Bruma.

Bernes futbolisti mājās ar rezultātu 3:0 (2:0) pieveica Haifas "Maccabi" un uzvarēja ar tādu pašu rezultātu arī summā.

23.minūtē pēc Mešaka Elija piespēles ar galvu precīzu sitienu izdarīja Sedriks Itens. Piecas minūtes vēlāk pēc vēl vienas Elija piespēles bumbu savos vārtos ievirzīja Abdulajs Seks, bet 46.minūtē Filips Ugriničs izpildīja precīzu sitienu no soda laukuma robežas - 3:0.

"Play-off" kārtas uzvarētājas iekļūst UEFA Čempionu līgas grupu turnīrā, bet zaudētājas eirokausus turpina UEFA Eiropas līgas grupu turnīrā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu