"Vielas daudzums liecināja, ka paciņa tur nav nejauši." Igaunijā aizdomās par līdzdalību kokaīna kontrabandā aizturēts Latvijas pilsonis

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: zef art/Shutterstock

Igaunijas policija aizturējusi Latvijas pilsoni, kurš tiek turēts aizdomās par līdzdalību gandrīz kilograma kokaīna nelikumīgā apritē.

Policijas Vidusigaunijas pārvaldes izmeklēšanas grupas vadītājs Jāns Āss aģentūrai BNS pastāstīja, ka policiju uz pēdām Latvijas pilsonim uzvedusi aizdomīga paciņa, kas atrasta pie pamesta šķūņa pie Tallinas-Vīlandes šosejas Raplas apriņķī.

"No šķūnīša, kas bija redzams no ceļa, pacēlās dūmi. Policija reaģēja un, pārbaudot apkārtni, atrada aizdomīgu paku ar nezināmu vielu, kas pēc eksprestesta izrādījās kokaīns," sacīja Āss.

"Tā kā vielas daudzums liecināja, ka paciņa tur nav nejauši, policija palika apkārtnē, lai noskaidrotu, vai kāds pēc tās atnāks. Šajā teritorijā 26. augustā mēs aizturējām 43 gadus vecu vīrieti, kuru tur aizdomās par līdzdalību kokaīna nelikumīgā apritē. Viņš ir Latvijas pilsonis, un pašlaik tiek izmeklēts, vai atsavinātais gandrīz kilograms kokaīna bija paredzēts Igaunijas vai Latvijas tirgum, vai arī citām vietām," piebilda Āss.

Pret vīrieti ir ierosināta krimināllieta saskaņā ar Igaunijas kriminālkodeksa pantu par narkotiku nelikumīgu apriti. Pirmdien tiesa pēc prokuratūras lūguma vīrietim noteica drošības līdzekli apcietinājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu