VIDEO Purvciemā nakts melnumā divi aizdomīgi vīrieši pēta automašīnas. Policija komentē notikušo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Aizvadītajā naktī Purvciemā, Varavīksnes gatvē, divi aizdomīgi vīrieši pārlūkojuši mašīnu salonus.

Valsts policija (VP) portālam "Apollo.lv" ziņo, ka saņēmusi informāciju par konkrēto gadījumu Varavīksnes gatvē, bet nav saņemts iesniegums, ka uz šīs ielas būtu apzagta kāda automašīna.

VP ir saņēmusi informāciju par zādzībām no četrām automašīnām pagājušajā naktī Rīgā, Purvciema mikrorajonā (citās ielās). Saistībā ar notikušo ir sākti vairāki kriminālprocesi pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas un 185. panta pirmās daļas – par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, kā arī par svešas mantas tīšu bojāšanu.

Video redzamās personas pagaidām nav noskaidrotas.

Ja iedzīvotājiem ir izmeklēšanā noderīga informācija saistībā ar zādzībām no automašīnām Purvciema mikrorajonā, aicinām vērsties policijā, zvanot 67085980 vai 110, vai arī rakstot e-pastu: ziemeli@riga.vp.gov.lv.

Gadījumos, ja ir izdarīta zādzība no automašīnas, īpašniekam ir jāvēršas policijā ar iesniegumu.

Par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot transportlīdzeklī, soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz pieciem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Par svešas mantas tīšu iznīcināšanu vai bojāšanu soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz diviem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar probācijas uzraudzību, vai ar sabiedrisko darbu, vai ar naudas sodu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu