Viktors Zemgals stāsta, kā kāda sieviete centusies izjaukt viņa laulību

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Evija Trifanova/LETA

Mūziķis Viktors Zemgals, viesojoties raidījumā "Kad viņas satiekas", dalās ar kādu savas dzīves epizodi, kurā kādas fanes uzvedība esot pārsteigusi ne tikai viņu, bet arī sievu. 

Pirms vairākiem gadiem viņš saņēmis zvanu no kādas anonīmas sievietes, kura uzdevusies par viņa dzīvesbiedri. "Ir bijuši anonīmi zvani uz mājas telefonu, stāstot, ka viņa ir mana otrā sieva un ka es dzīvojot divās ģimenēs. Jā, tādas muļķības ir bijušas."

Viktors teic, ka šādas epizodes nepavisam nav bijušas patīkamas, tomēr atgādinājušas, cik svarīgi attiecībās ir uzticēties viens otram. "Visticamāk, tas bija cilvēks, kas, iespējams, mani pat personīgi nepazīst. Bet cik maz vajag, lai ar to darvas piciņu raisītu kaut kādas šaubas un nemieru mājās."

Atceroties šo savas dzīves epizodi, mūziķis atminas, ka sievai toreiz teicis, lai runā ar viņu, nevis klausās klačās. "Melot nav manā dabā."

Pavisam nesen Viktors ar sievu atzīmēja 40. kopdzīves jubileju. Viņš arī pastāstīja, kas viņu attiecībās ir tā laimes atslēga: "Vienam attiecībās ir jābūt tam, kurš piekāpjas." Viņš atklāj, ka tieši sieviņa bijusi tā, kas pratusi piekāpties biežāk. "Šo īpašību es ļoti augstu vērtēju."

Vēl Zemgals min, ka ir attiecībās nepārtraukti ir nepieciešams pārsteigums, kas liek atkal un atkal iepazīt kādu jaunu otrās pusītes personības šķautni: "Ja tas cilvēks priekš tevis ir neizsmeļams, ja viņš spēj visu laiku pārsteigt." 

Vairāk skaties 1188.lv.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu