Andris Bulis: Mana profesija pieprasa, lai būtu labā formā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Foto no privātā arhīva

Šī gada pavasarī aktieris, pasākumu un raidījumu vadītājs Andris Bulis nosvinēja 41. dzimšanas dienu. Kā sadzīvo ar pases datiem, vai pievērš tam vērību, un kā sevi uztura formā viņš atklāti stāsta TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālam "Klik".

"Nav variantu, ir jāsadzīvo. Tomēr būsim arī godīgi, ka pases datos ir jāieskatās. Nu bet... ir lietas, par kurām es divreiz padomāju, pirms tās sāku darīt, - skriet vai lēkt, vai piedalīties sacensībās, vai tepat ātri aiziet uzspēlēt basketbolu, par ko es agrāk nebūtu domājis un būtu neprātīgi meties iekšā, tad tagad diemžēl ir jāpadomā," atklāts ir Bulis.

Viņš atzīst: "Uzturēt sevi formā ir daudz grūtāk nekā agrāk. Pirmkārt, tam ir mazāk laika, otrkārt, līdz ar gadiem arī vielmaiņa ir lēnāka un darbs ar savu ķermeni, ar fizisko sagatavotību prasa daudz lielāku piepūli un enerģiju.

Mana profesija pieprasa, lai būtu labā formā. Jo es arī uzskatu, ka aktierim ir jābūt labā fiziskā un mentālā formā, lai pilnvērtīgi varētu strādāt.

Tad attiecīgi es skrienu, eju sportot uz sporta zāli un cenšos šad tad tikt līdz baseinam. Izvēlos iet kājām uz tām vietām, kur nav obligāta nepieciešamība pēc automašīnas vai kāda cita transporta veida. Taču jā, visi mani treniņi šobrīd ir plānoti un apzināti atkarībā no tā, kāds ir mans darba grafiks."

Pilnu interviju par vīrišķību, sievietēm un darbu lasiet TVNET GRUPAS tiešsaistes žurnālā "Klik".

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu