VIDEO "Viņi tur ļoti ilgi mocījās." Vietējie uzskata, ka ugunsgrēks Cēsu ielā izraisīts ļaunprātīgi

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: TVNET

5. oktobrī pusdeviņos vakarā Rīgā, Brasas mikrorajonā, aizsvilās gadiem ilgi aizmirsta saimniecības ēka. Šķūņi dega 160 kvadrātmetru platībā, vēsta raidījums "Degpunktā".

"Tur viss dega, sijas vienkārši krita lejā, viņi tur ļoti ilgi mocījās. Tāpēc, ka tur viss bija sauss, tur vēl malka bija," saka iedzīvotājs Romāns.

Video: "Degpunktā" sižets

Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta (VUGD) Rīgas 3. daļas komandiera pienākumu izpildītājs Andrejs Vlaslovs stāsta, ka ugunsdzēsēji rūpējās, lai liesmas nepārmestos uz divām blakusesošajām ēkām.

Jau ziņots, ka trešdienas vakarā Rīgas centrā, Cēsu ielā, ar atklātu liesmu aizdegusies neapdzīvota ēka.

Kā aģentūra LETA uzzināja Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienestā (VUGD), divstāvu neapsaimniekota ēka ar koka piebūvi deg 160 kvadrātmetru platībā. Divām blakus esošām ēkām uguns ietekmē bojāti vairāki logi.

Ugunsdzēsēji glābēji no netālu esošās dzīvojamās mājas evakuēja sešus cilvēkus, bet no teritorijas evakuēta viena automašīna, kas atradās dažu metru attālumā no degošās ēkas.

Plkst.21.49 liesmu izplatīšanās ierobežota, bet darbs notikuma vietā turpinās. Dzēšanas darbos iesaistīti 29 ugunsdzēsēji glābēji ar pieciem ugunsdzēsības transportlīdzekļiem. Blakus notikuma vietai iespējami satiksmes ierobežojumi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu