Kā ir būt par vīrieti – pikanta satura autoru vietnē "Onlyfans"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bieži vien lielākā daļa stāstu, kuros iesaistīti pikantu foto autori vietnē "OnlyFans", ir tieši par sievietēm, taču viņas noteikti nav vienīgās, kuras tajā publicē saturu. Lai uzzinātu vairāk, portāls “Vice” uzrunāja četrus vīriešus par viņu pieredzi, radot saturu tik ļoti populārajai vietnei.

Beilijs, 29 gadi

Parīzē dzīvojošais vīrietis ar segvārdu Beilijs ir izveidojis karjeru konkrētā BDSM nišā. Viņš ir daļa no tā saucamās kucēnu rotaļu kopienas, kas veidota, balstoties uz dinamiku starp suni un tā saimnieku. Lai gan vīrietis savu saturu veido mazāk nekā trīs gadus, viņš apgalvo, ka vienmēr vēlējies to darīt.

“Profesionāli es vienmēr esmu vēlējies darboties seksa industrijā, un mana Beilija anonimitāte ir palīdzējusi man justies brīvāk. Ap to joprojām ir daudz aizspriedumu, taču kauns rodas tikai tad, kad ļauj sevi stigmatizēt,” skaidroja vīrietis.

Viņš joprojām turpina savu darbu viesnīcas recepcijā, paralēli uzkrājot “OnlyFans” sekotāju skaitu. Ar darbu šai vietnē viņam izdodas nopelnīt pāris simtus eiro mēnesī.

Karims, 31 gadi

“Es vienmēr esmu publiskojis pikantu saturu “Instagram”. Bet es gribēju iziet ārpus rāmjiem un izmēģināt kaut ko jaunu. Tāpēc es sāku publiskot saturu pirms pāris mēnešiem “OnlyFans”, un tas ir izdevies patiešām lieliski. Pirmajā mēnesī es no tā nopelnīju tikpat daudz, cik strādājot savā ikdienas darbā,” pastāstīja marokāņu un spāņu izcelsmes Amsterdamā dzīvojošais programmatūras inženieris.

Ņemot vērā, ka vidējā programmatūras inženiera alga Nīderlandē ir ap 3700 eiro, tas nav nenozīmīgs dažu mēnešu sasniegums.

Vietnē viņš ir pieņēmis “dominējošu” personību, kā arī izpēta dažādas nišas, piemēram, BDSM.

Edijs, 27 gadi

27 gadus vecā transpersona strādā gan kā satura radītājs, gan eskorts vīriešiem. Viņš darbam pievērsās pandēmijas sākumā un ar to nopelna pietiekami daudz, lai dzīvotu Londonā.

Lai gan Edijs publisko saturu arī citās vietnēs, kur tas ir daudz erotiskāks, tieši no “Onlyfans” ir vislielākā atsaucība.

“Tas var būt lielisks dzīvesveids, bet tas nav piemērots visiem,” norādīja Edijs.

Kriss, 39 gadi

“Es sāku publiskot saturu vietnē “OnlyFans”, gūstot papildu ienākumus savam ikdienas darbam medicīnas nozarē,” pastāstīja vīrietis, kurš jau trīs gadus ir daļa no “OnlyFans” satura radītājiem.

Daļēji iemesls, kādēļ viņš vietnē atrodas, ir sava prieka pēc – šobrīd viņš ar to nepelna pietiekami, bet cer, ka tas mainīsies.

“Es šo savu darba daļu turu privātu, bet, ja cilvēki uzzina, tad uzzina. Ja man būtu jāatsakās no satura radīšanas ikdienas darba dēļ, es to darītu, jo nevaru atļauties palikt bez ienākumiem,” atklāja Kriss.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu