VIDEO "Neticu, ka viņa nezināja." Digitālā mārketinga speciālists Mednis izsakās par Uresinas "Forbes" skandālu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Lielu ažiotāžu soctīklos pavisam nesen izpelnījās žurnālistes Ingas Spriņģes atklājums, proti, pašmāju influencere Liene Uresina bija tikusi nevis uz prestižā žurnāla "Forbes" vāka, bet gan lēta viltojuma. Digitālā mārketinga speciālists Artūrs Mednis raidījumam "Bez tabu" paudis pārliecību, ka netic Lienei par viņas nezināšanu.

Raidījums "Bez tabu" uzrunāja digitālā mārketinga speciālistu Artūru Medni, kurš ir pārliecināts, ka influencere zinājusi, ka tas ir viltojums.

"Es domāju, ka Liene nav tik stulba, lai tiešām uzķertos uz tik acīm redzama "scama" (krāpniecības)," pauda Mednis.

Mednis tikai ar dažu klikšķu palīdzību atrada vairākus sarkanos karogus, kas uzreiz liecina par krāpniecību, un šis it kā digitālais žurnāls ir vien "Forbes" dublikāts.

"Es tam neticu, ka viņa nezināja. Domāju, ka viņa zināja, jo tas tiešām būtu smieklīgi, ja viņa nezināja, jo

tad jāpajautā tiem viņas sekotājiem - kāpēc jūs pērkat no cilvēka, kas nespēj šādas elementāras lietas atšķirt," skarbi teic Mednis.

Jau vēstīts, ka Uresina, kura tiek uzskatīta par vienu no Latvijas pazīstamākajām manifestācijas guru, 16. septembrī dalījās ar ierakstu sociālajos tīklos, vēstot: "Es esmu uz FORBES New York digitālā vāka."

"Piedāvājumu būt uz vāka saņēmu, esot ASV, sākotnēji biju šokā un neizpratnē par šādu iespēju. Kā? Es? Uz Digital Forbes New York vāka Amerikā? Bet tiešām - viss ir iespējams, mana manifestēšanas sistēma strādā, un tā strādā visiem!" tā Uresina.

Reaģējot uz notikušo, Uresina 24. septembra vakarā vietnē "Instagram" publiskoja tiešraides video, kurā apgalvoja, ka piedāvājumu būt uz prestižā izdevuma vāka, kā arī sniegt interviju saņēmusi no kādas aģentūras.

"Es pārbaudīju aģentūru - gan viņu atsauksmes, gan "Instagram" lapu. Es pateikšu godīgi, man ļoti gribējās būt uz "Forbes" vāka, mēs pārbaudījām, viss ir legit (lat. - likumīgi)," tā Uresina.

Par iespēju būt uz žurnāla vāka viņa samaksājusi gandrīz tūkstoti eiro.

Plaši šis skandāls tika apspriests arī soctīklos. 

Vairāk skaties video!

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu