Atklājas jaunas detaļas skolēnu konflikta lietā Liepājas vidusskolā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bargais/Shutterstock

Kāda četrklasnieka māsas ieraksts "Facebook" satrauca visu Latviju. Māsa rakstīja, ka viņas brālis skolā tiek nepārtraukti fiziski ietekmēts, sists un spārdīts. Kā tas vispār iespējams? Devāmies uz Liepāju noskaidrot vairāk. Atklājās vairākas jaunas detaļas, par kurām vairāk var lasīt tiešsaistes žurnālā "Klik".

Cietušā zēna māte uz aicinājumu tikties diemžēl neatsaucās. Taču izdevās satikt sociālajos medijos par varmāku dēvētā četrklasnieka mammu. Kaut arī viņa izvairījusies no jebkādas publicitātes, beidzot viņa ir gatava izstāstīt savu stāsta pusi, atklājot līdz šim nezināmas detaļas par notiekošo.  

Runājot ar tiešsaistes žurnālu "Klik", zēna māte atklāj, ko domā par konfliktu skolā, par cietušā zēna māsas publikāciju internetā, kā arī to, kādus komentārus lasījusi internetā, kādas ziņas saņēmusi no vairākiem nepazīstamiem cilvēkiem un kādas īsziņas viņai sūta cietušā zēna tēvs.

Liepājas pilsētas Izglītības pārvaldes vadītāja Kristīne Niedre-Lathere saka: šajā konfliktsituācijā ir vēl daudz nenoskaidrotu detaļu. "Radīts skaļums ap visu, kas notiek. Kāds tad tam visam ir risinājums? Un nu jau, ņemot vērā notiekošo sociālajos medijos, cietušā lomā ir arī otra ģimene."

Ko par konfliktu skolā un draudiem savai ģimenei stāsta zēna māte, kura līdz šim klusējusi, lasiet tiešsaistes žurnālā "Klik".

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu