Vīrietis 55 gadus dzīvo izolācijā, jo viņam ir bail no sievietēm (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Ruandā kāds vīrietis jau 55 gadus dzīvo izolācijā, jo viņam ir “ārkārtīgas bailes no sievietēm”, vēsta "The Guardian".

Tiek ziņots, ka Kalikste Nzamvita (Callixte Nzamwita), kuram ir 71 gads, dzīvo viens pats un ir iebarikādējies savā mājā, lai izvairītos no jebkāda kontakta ar sievietēm.

Nzamvita pirmo reizi iebarikādējās savā mājā 16 gadu vecumā un tur pavada visu savu laiku. Vīrieša māja sastāv no labi iežogotas vienistabas telpas, kuru vīrietis izmanto kā virtuvi, guļamistabu un tualeti.

Bailes no sievietēm, kas pazīstamas kā ginofobija, nav oficiāli atzītas par īstu garīga rakstura traucējumu, tomēr klīniski tās tiek klasificētas kā specifiska fobija.

Āfrikas mediju kompānija “Afrimax” savā “Youtube” kanālā publicēja video, kurā intervēja 71 gadu veco vīrieti. “Iemesls, kāpēc es šeit ieslēdzos un manai mājai ir žogs, ir tāpēc, ka gribu būt drošs, ka sievietes man netuvosies.”

Kāda kaimiņiene gan kanālam norādīja: “Cenšamies viņam palīdzēt, bet viņš nevēlas, lai nākam tuvāk un komunicējam ar viņu. Tad nu dodam dažādas lietas, tās vienkārši iemetot viņa mājā. Viņš neļauj mums tuvoties, bet joprojām ņem to, ko piedāvājam no attāluma.”

Neskatoties uz ļoti pieticīgajiem apstākļiem, ruandietim gan izolētība nešķiet sarežģīta un viņam patīk savs dzīvesveids.

“Man pietiek ar to, kā es dzīvoju. Man nav nekas pretī būt vienam. Es nevēlos sev apkārt sievietes, jo viņas patiešām mani ļoti biedē,” skaidroja Nzamvita.

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu