Aptuveni 700 pasažieru astoņas stundas iestrēguši vilcienā Lielbritānijā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
"Eurostar" vilciens tunelī.
"Eurostar" vilciens tunelī. Foto: Reuters/ScanPix

Lielbritānijā aptuveni 700 pasažieri 30. novembrī ilgāk nekā astoņas stundas pavadījuši iesprostoti "Eurostar" vilcienā bez elektrības un funkcionējošām tualetēm.

Vilciens plkst.8.16 (plkst.10.16 pēc Latvijas laika) izbrauca no Londonas, bet aptuveni pēc pusstundas saplīsa pie ieejas Lamanša tunelī. Vilciena galamērķis bija Amsterdama.

Pasažieru vilcienu operators "Eurostar", kas nodrošina satiksmi zem Lamanša šauruma, skaidroja, ka negadījumu izraisīja elektrības kabeļa uzkrišana uz vilciena.

Pasažieri ziņoja, ka vilcienā nav elektrības un nedarbojas tualetes. Uzņēmums atzina, ka situācija vilcienā ir sarežģīta.

"Pēc sarežģītās situācijas, ko izraisīja vilciena novietojums un sliežu ceļu infrastruktūra, (..) bija jāievēro noteiktas drošības procedūras, pirms mēs varējām pārvietot vilcienu," paziņoja "Eurostar", norādot, ka vilciens ar visiem pasažieriem tiek transportēts atpakaļ uz Londonu.

"Eurostar" atvainojas par problēmām, ar kurām šodien saskārās klienti, un paziņoja, ka pasažieriem tiks izmaksāta paaugstināta kompensācija.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu