Pirmdienas horoskops: 25. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tatyana Vyc/Shutterstock

Horoskops pirmdienai, 25. decembrim. 

AUNS

Šī diena ir kā radīta saviesīgiem pasākumiem, ballītei vai omulīgam vakaram ar intelektuālām sarunām. Mazliet sapņains noskaņojums un sajūta, ka tūdaļ notiks kaut kas skaists.

VĒRSIS

Jaukas sabiedriskās aktivitātes. Paspēsi apmeklēt vairākus pasākumus, satikties ar draugiem, varbūt pat atkal cept pīrāgus, lai cienātu viesus vai nestu ciemakukulī.

DVĪŅI

Šodien vajadzētu izkustēties, kaut kur aizbraukt. Tepat pa Latvijas skaistajām vietām vai uz kādu no tuvējām kaimiņvalstīm: ar auto, busu vai iemēģināt jauno Viļņas vilcienu.

VĒZIS

Pozitīvas emocijas un izpratne par situācijām. Uzklausīsi citus un neliegsi savu padomu, cilvēki būs pateicīgi un teiks labus vārdus. Ieklausies intuīcijā, tā ļoti noderēs.

LAUVA

Tev patīk svētki, sveču liesmas un mirgojošas eglīšu lampiņas, un garās brīvdienas iedvesmo un dod daudz enerģijas. Būsi mundrs un aicināsi draugus iesaistīties kustīgās, sportiskās aktivitātēs.

JAUNAVA

Daudz mīlestības. Attiecībām jaunu elpu piešķirs kopīgs pasākums, izbrauciens vai sportisks pasākums. Būs sapratne un gādība par mīļoto. Izbaudi dzīves jaukos mirkļus!

SVARI

Draugi aicinās satikties vai doties izbraucienā, būs vēlme apmeklēt kultūras un izklaides pasākumus, sazināsies ar tālākiem radiem, un šajā komunikācijas mutulī tu jutīsies ļoti labi.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē atbalsts un uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm kā jauku dāvanu dzīve var uzdāvāt iespēju satikt otro pusīti. Kādu brīdi vajadzētu pabūt vienatnē un padomāt par to, kas svarīgs.

STRĒLNIEKS

Laiskošanās un nekā nedarīšana vairākas dienas pēc kārtas nav tavā gaumē. Kāds dosies mazā ceļojumā, kāds aicinās kopā draugus, kāds aktīvi rosīsies mājas saimniecībā.

MEŽĀZIS

Daudz saimniecisko darbu. Nepūlies viens, bet iesaisti ģimeni. Ja vēlies kaut ko dzīvē mainīt, vispirms izvērtē, ko vari iegūt un ko zaudēt. Un uzklausi tuvo cilvēku viedokli.

ŪDENSVĪRS

Privātajā dzīvē atbalsts un uzticēšanās, sirsnīgas noskaņas un sirds pilna romantikas. Laiks dzīves baudīšanai. Gūsi jaunu pieredzi un atklāsi sevī interesantas šķautnes.

ZIVIS

Raibu raibās situācijas iespējamas attiecību tēmā: kādam tikšanās, kādam šķiršanās, kādam izskaidrošanās. Pēc kaislību vētrām viss atrisināsies tā, kā tev labāk.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu