Trešdienas horoskops: 27. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: dezy/Shutterstock

Horoskops trešdienai, 27. decembrim. 

AUNS

Naudas lietās jārīkojas apdomīgi - neļaujies daudzo atlaižu vilinājumam. Toties ir piemērots brīdis meklēt sadarbības partnerus vai sponsorus jauniem biznesa plāniem.

VĒRSIS

Izmanto šo dienu lietderīgi. Varbūt vēl kaut kas kārtojams un risināms darbā vai biznesā, un ļoti iespējams, ka rodas jaunas idejas un jaunas peļņas iespējas.

DVĪŅI

Darbā krietni jāiespringst, jo atklāsies, ka šis un tas vecajā gadā palicis nepaveikts. Līgumu parakstīšanu un juridisko jautājumu risināšanu gan vēlams atstāt uz nākamo gadu, jo ir kļūdu riski.

VĒZIS

Rūpīgi analizēsi, ko esi šajā gadā izdarījis, no kuriem projektiem vajadzētu atteikties un ar ko nākotnē sadarboties. Varbūt esi daudz spēkus tērējis sīkumos. Nākamgad nedari tā.

LAUVA

Šodien kārtīgi jāpastrādā. Būsi prasīgs arī pret kolēģiem un darījumu partneriem. Kāds varbūt tevi uzskatīs par kašķīgu un „piekasīgu”, bet vajag pastāvēt uz savu.

JAUNAVA

Rosīsies ar pilnu jaudu un arī kolēģiem neļausi vaļoties. Var rasties jauns darba vai biznesa piedāvājums, bet ar atbildi gan nesteidzies, vajag ievākt informāciju un rūpīgi izvērtēt.

SVARI

Diena solās būt ļoti aktīva. Lai jauno gadu varētu sākt ar pilnu jaudu, nopietni jāpiestrādā pie projektiem. Kādam jāpievēršas biznesam, kādam mācībām, kādam jāmaina darbs. Saliec punktus uz „i”.

SKORPIONS

Gribēsi izveidot aizejošā gada „bilanci”. Pārskatīsi plānotāju un izvērtēsi, cik daudz un ko esi paveicis. Kopumā būsi apmierināts, taču prātā var nākt domas, ka patiesībā tavs potenciāls ir lielāks.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā būs daudz ideju, tikai pirms kaut ko uzsākt rūpīgi jāparēķina izdevīgums un jāizvērtē ekonomiskā situācija konkrētajā nozarē. Sargies no pārlieka optimisma.

MEŽĀZIS

Būsi pirmais darbā un skubināsi kolēģus. Radīsies jaunas ieceres un, iespējams, arī noderīgi lietišķie kontakti. Svarīga finanšu tēma, bet esi gatavs nelielam kompromisam, ja vēlmes nesakrīt ar iespējām.

ŪDENSVĪRS

Būs sajūta, ka paveras jauni ceļi un dzīvē gaidāmi lieli pozitīvi notikumi. Var nākt karjeras vai sadarbības piedāvājumi, rasties jauni kontakti, interesantas pazīšanās un neparastas tikšanās.

ZIVIS

Iedvesmosi kolēģus vai darījumu partnerus un spēsi pārliecināt par savu ideju dzīvotspēju. Labs laiks autoritātes nostiprināšanai. Darbā ieguldītā enerģija dos rezultātus – gan morālā, gan materiālā izteiksmē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu