Ceturtdienas horoskops: 28. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Yuganov Konstantin/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 28. decembrim. 

AUNS

Ļoti aktīva diena. Būsi sabiedrisku notikumu epicentrā. Dažādas aktivitātes sitīs augstu vilni, un tu ar visu savu enerģiju iesaistīsies. Vakarā gandarījums un tīkams nogurums.

VĒRSIS

Apdari sīkos darbiņus, bet nevajag slēgt līgumus vai parakstīt svarīgus dokumentus – tas lai paliek kā viens no nākamā gada pirmajiem darbiem.

DVĪŅI

Labs laiks karjerai, kā arī sponsoru un atbalstītāju iegūšanai. Ej cilvēkos un izmanto situācijas savā labā. Peļņa atkarīga no padarītā darba apjoma. Ir iespējas papildināt bankas konta saturu.

VĒZIS

Patlaban ir labs laiks, lai iesaistītos pelnošos pasākumos. Prāts un intelekts augstā līmenī, un kādas atklāsmes var atnākt pēkšņi, teju vai sapnī nosapņosi. Viens brīdis – un biznesa plāns gatavs!

LAUVA

Līdz ar gadumiju nekas nebeidzas. Šobrīd ir labs laiks, lai uzrakstītu nopietnu biznesa projektu nākotnei vai pieteiktos augstāka amata konkursam. Darīšanas iestādēs gan atliec uz vēlāku laiku.

JAUNAVA

Ja profesionālajā jomā parādīsi savas spējas, atalgojums palielināsies. Darbosies ar iedvesmu un tas nesīs rezultātus. Ir vērts arī apsvērt privāta biznesa idejas.

SVARI

Prāts darbosies racionāli, taču derētu ieklausīties arī iekšējā balsī. Sekmīgi atrisināsi lietišķos jautājumus vai nokārtosi darīšanas iestādēs, tāpat arī piemērots brīdis darījumu sarunām.

SKORPIONS

Apdomā nākamā gada plānus. Varbūt jālūkojas pēc labāka darba: ar sociālajiem bonusiem un augstāku atalgojumu vai aktīvi jāpievēršas privātajam biznesam.

STRĒLNIEKS

Var izveidoties izdevīga sadarbība caur ārzemju tēmu vai ārvalstu uzņēmumu. Dažādi kontakti ar citām zemēm arī privātajā jomā – sazinies ar radiem vai draugiem, kas mīt svešatnē.

MEŽĀZIS

Darba būs pāri pārēm, un diena šķitīs par īsu. Saplāno laiku rūpīgi, lai visu vari paspēt un atliek kāds brītiņš arī sev pašam. Finanšu lietās jārīkojas enerģiski, tad būs rezultāti.

ŪDENSVĪRS

Laiks pievērsties finanšu jautājumiem. Izskati dažādus sadarbības variantus un domā, kā nopelnīt vairāk. Nauda visvairāk tērēsies mājas vajadzībām un svinībām.

ZIVIS

Ja rodas spraigas diskusijas, aizstāvi viedokli ar loģiskiem argumentiem, bet neiesaisties neauglīgos strīdos. Ļoti iespējams, ka saņemsi kādu izdevīgu piedāvājumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu