Piektdienas horoskops: 29. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Tara Lynn and Co/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 29. decembrim. 

AUNS

Nestrīdies ar priekšniecību un kolēģiem, neraugoties uz to, ka cilvēki saka: „Strīdos dzimst patiesība.” Varbūt arī dzimst, bet prātīgāk būtu uzklausīt atšķirīgus viedokļus un būt gatavam uz kompromisu.

VĒRSIS

Darbīgs noskaņojums un daudz enerģijas. Ar sparu un optimismu spēsi paveikt lielas lietas. Tomēr ar dažādiem ambicioziem plāniem jābūt uzmanīgam. Pirms ko uzsāc – parēķini.

DVĪŅI

Darbā nevajadzētu sākt vērienīgus projektus, ja ir kaut vismazākās neskaidrības. Respektē kolēģu vai sadarbības partneru viedokli. Mājās risināmi pedagoģiskie jautājumi, bērniem daudz svarīgu jautājumu.

VĒZIS

Darbā visas situācijas uztver mierīgi, nav vērts satraukties par dzīves sīkumiem vai iesaistīties neauglīgos strīdos. Ja runāsi par atalgojuma tēmu, nekautrējies norādīt visas savas prasmes.

LAUVA

Prāts atvērts jaunai informācijai, ātri visu uztversi un zināsi, kur to likt lietā. Dažiem svarīga var kļūt izglītības tēma. Ir piemērots brīdis padomāt par mācībām un redzesloka paplašināšanu.

JAUNAVA

Kolēģi vai biznesa partneri ieklausīsies tavā viedoklī un respektēs to. It īpaši profesionālajos vai darba organizācijas jautājumos. Ir labas iespējas papildināt ienākumus.

SVARI

Jābūt apdomīgam un rūpīgi jāplāno ienākumi un izdevumi. Pārrēķināšanās, nevērība vai finanšu avantūras var dārgi maksāt. Taču nevajag vairīties no jaunām iespējām.

SKORPIONS

Darbojoties savā nodabā, nonāksi pie secinājuma, ka vajag jaunas iemaņas, it īpaši tehnoloģiju jomā. Skaties, kas tiek piedāvāts kursos, kas atrodams tīmekļa kanālos.

STRĒLNIEKS

Naudas lietās jābūt apdomīgam, jo kaut kas var aizkavēties. Tāpēc domās netērē naudu, kas vēl nav nopelnīta. Neaizņemies un neaizdod, jo var rasties neveiklas situācijas.

MEŽĀZIS

Pienākumu gūzmā neatstāj novārtā privāto dzīvi un atver sirdi mīlestībai. Tā iedvesmos, nesīs pus solīti virs zemes un spārnos jauniem plāniem. Tas nekas, ka šī ir gada pēdējā darba diena.

ŪDENSVĪRS

Sekmīgi lietišķie kontakti un sabiedriskās aktivitātes. Ja rodas iespējas, apmeklē prezentāciju vai saviesīgu pasākumu, satiksi interesantus cilvēkus un jaunizveidotās pazīšanās vēlāk noderēs.

ZIVIS

Gada pēdējā darba dienā vari risināt lietišķas sarunas, taču lēmumu pieņemšanu gan atliec uz jauno gadu. Šodienas solījumiem tukša skaņa. Vakarā ar savējiem apspried svinību plānus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu