Sestdienas horoskops: 30. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: FotoDuets/Shutterstock

Horoskops sestdienai, 30. decembrim. 

AUNS

Var rasties pārdomas par privāto dzīvi. Iedziļināsies norisēs un situācijās, analizēsi un, iespējams, vēlēsies arī kaut ko mainīt. Dari tā, jo rutīna un vienmuļš dienu ritms nav priekš tevis.

VĒRSIS

Attiecību spodrināšanai un stiprināšanai par labu nāks kopīgs izbrauciens vai sportisks pasākums. Ja rodas kādas viedokļu atšķirības, ieklausieties viens otrā. Nav vienas vienīgās taisnības.

DVĪŅI

Ģimenē rūpējies par saticību un respektē mīļotā cilvēka domas un vēlmes. Ja diskutablos jautājumos panāksi kompromisu, viss būs kārtībā. Diena izdevusies.

VĒZIS

Vislabāk jutīsies kopā ar mīļoto ģimeniskā atmosfērā. Mīlestība sildīs sirdi, taču būs arī šis un tas pārrunājams. Sirsnība un atklātība nāks par labu attiecībām.

LAUVA

Saimniecības diena. Rīt atkal svētki un daudz kas paveicams – jāsakārto mājoklis, jāparūpējas par produktiem, kas liekami uz mielasta galda un arī par mazām pārsteiguma dāvaniņām.

JAUNAVA

Svarīga privātā dzīve – gribēsi būt kopā ar ģimeni, sazināties ar tuviniekiem, arī tiem, kas svešatnē. Un, protams, kārtīgi sagatavoties rītdienas svētkiem.

SVARI

Šo dienu pavadi, lasot, izglītojoties un daloties informācijā ar mīļoto cilvēku. Būs jaunas tēmas sarunām. Savstarpējā sapratne sildīs sirdi un iedvesmos.

SKORPIONS

Vajadzētu pievērst uzmanību privātajai dzīvei un attiecībām. Ja tev ir otrā pusīte, tad izrunājies no sirds par jautājumiem, kas šobrīd aktuāli. Brīvajiem ļaudīm iespējami piedzīvojumi un kaislības.

STRĒLNIEKS

Svarīga prasme ieklausīties līdzcilvēkos, ja arī esi pārliecināts par savu taisnību, vai liekas, ka pats visu zini labāk. Vislabāk jutīsies savējo lokā. Viņi tevi pazīst, un nekas nav jātēlo vai jāizliekas.

MEŽĀZIS

Rīta pusē atvēli laiku atpūtai, un tad pievērsies mājas darbiem. Iesaisti ģimeni, kopā uzkopiet telpas un apdomājiet scenāriju vecgada vakaram – vajag gan spēles, gan loteriju, gan nākotnes zīlēšanu.

ŪDENSVĪRS

Izej sabiedrībā. Ja šobrīd esi viens, ir iespējas satikt jauku cilvēku, ar kuru veidojas abpusējas simpātijas. Pāriem kopīga pasākumu apmeklēšana attiecībām piešķils jaunu uguntiņu.

ZIVIS

Pirmajā vietā sirdslietas un attiecību tēma. Ir brīnišķīgs laiks mīļiem randiņiem un kopīgiem pasākumiem. No tevis staros šarms un magnētiska pievilcība. Iedvesmojoša diena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu