Vecgada vakara horoskops: 31. decembris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: fornStudio/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 31. decembrim. 

AUNS

Jauno gadu vari sagaidīt kādā publiskā pasākumā, kopējais noskaņojums sniegs dzirkstošas emocijas. Izejot sabiedrībā, gūsi piekrišanu un cilvēku simpātijas. Iespējama iepazīšanās.

VĒRSIS

Atrodi laiku pats sev, lai pabūtu vienatnē un sakārtotu domas. Tādējādi iegūsi līdzsvaru un nonāksi pie viedām atziņām. Vakarā dodies uz kultūras pasākumu vai ballīti.

DVĪŅI

Gadumiju sagaidi kopā ar draugiem – lai skan mūzika, līst konfeti lietus un valda jautrība. Kāda brīvā sirds šajā svētku burzmā satiks savu īsto un vienīgo.

VĒZIS

Vecgada vakarā klāsi galdu, ievērojot tradīcijas – neiztikt bez zirņiem un šķovētiem kāpostiem. Mīļuprāt gaidīsi ciemos draugus, lai jauno gadu sagaidītu ar jautrām izdarībām.

LAUVA

Pa dienu atpūties, apdari saimniecības darbus un jau laikus apsveic tuvos cilvēkus svētkos. Jaungada naktī prieku sniegs sabiedriskās aktivitātes. Lai dzīvo ballīte un krāšņas karnevāla noskaņas!

JAUNAVA

Šodien dari, ko sirds kāro. Svini klusi ģimenes lokā, aizbrauc ar draugiem piknikā un izrotā mežā eglīti vai arī jauno gadu sagaidi kādā romantiskā viesu namiņā. Sirdi sildīs mīlestība.

SVARI

Gadumijas svētkos ģimeniskas noskaņas, aicini ciemos radu saimi. Brīvajiem ļaudīm attiecību veidošanas laiks. Kāda brīnumsvecītes dzirksts var iekrist sirdī un iekvēloties mīlas liesmas.

SKORPIONS

Privātajā dzīvē atbalsts un uzticēšanās. Brīvajiem ļaudīm kā gadumijas dāvanu dzīve var uzdāvāt iespēju satikt otro pusīti. Gaisā virmos brīnuma gaidas.

STRĒLNIEKS

Vecgada vakarā esi kopā ar saviem mīļajiem, apdomā nākamā gada plānus un vēlēšanās. Izlej “laimīti” no alvas vai bišu vaska, bet atceries, ka viss ir tikai tavās rokās. Kādam iespējami romantiski piedzīvojumi.

MEŽĀZIS

Privātajā dzīvē daudz pozitīvu emociju, atbalsts un sapratne. Svētku vakarā sirsnīga kopā būšana, jautrība un laba vēlējumi. Brīvajiem ļaudīm jauna iepazīšanās jāvērtē ar kritisku skatu.

ŪDENSVĪRS

Ar īsta saimnieka roku vadīsi saimniecību un rūpēsies par savējiem. Vakarā prieku sniegs tikšanās ar draugiem vai izklaides pasākums. Kādā maskuballē iespējama neparasta iepazīšanās.

ZIVIS

Gadumijas svētkus vēlams svinēt savējo lokā, rāmi un sirsnīgi. Ar prieku parūpēsies par omulīgu atmosfēru, un cilvēki tavās mājās jutīsies lieliski. Emocionāli piepildīts vakars.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu