Izvēlies eņģeli un izlasi vēstījumu gadumijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Elena Nechiporenko/Shutterstock

Uzmanīgi apskatiet šos trīs eņģeļus un izvēlieties to, kurš visvairāk šai brīdī piesaista – tam ir vēstījums gada beigām jums! 

Foto: MixNews

1

Ja izvēlējāties pirmo eņģeli, tad to saucat pēc palīdzības un aizsardzības. Šis simbols ir vērsts uz to, lai palīdzētu jums pārvarēt personīgos dēmonus (sliktos ieradumus, bailes, negatīvismu un šaubas par sevi).

Ja tev piemīt spēja būt laipnam vismaz pret vienu cilvēku (vai dzīvnieku), tad tu esi eņģeļa uzmanības vērts. Eņģeļu galvenais uzdevums uz Zemes ir veicināt tā saukto viļņošanās efektu.

Katrs mazais "vilnis", ko radāt ar laipnību, ko izrādāt, rada vēl vienu mazu vilni, līdz tiek izveidots lielāks vilnis. Zeme un cilvēce atrodas kritiskā vēstures brīdī, un, lai izdzīvotu, ir nepieciešami jūsu viļņi. Tagad tu redzi, cik svarīgs tu esi eņģeļiem!

2

Jūsu eņģelis saka, ka tuvojas miera, pieņemšanas un laimes periods. Ja jūtaties mazliet skumji vai neapmierināts ar dzīvi, eņģelis liek jums atpūsties un izbaudīt nākamo laiku.

Sajūti sauli uz sejas, izbaudi dzīvi. Jums nav jādara nekas cits, kā tikai jāpieņem miers, kas jums nāk. Viss būs labi, tuvojas apskaidrība, pēc kuras tik ļoti ilgojies.

3

Šis eņģelis norāda, ka jūs piedzīvojat "pamošanos". Tā ir kā personīgā lielā tīrīšana! Jūsu ķermenis, prāts un gars ir enerģiski, apņemiet to.

Jūsu eņģelis lūdz jūs atbrīvot to jūsu dzīves daļu, kurā jums ir dažas grūtības. Kad jūs to darīsit, durvis saziņai ar eņģeļiem būs plaši atvērtas, jo aizsprostojums ir novērsts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu