VIDEO Pašmāju pikantēriju šovā "Būs vai nebūs" sīvā cīņā noskaidrota uzvarētāja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: publicitātes

Pienācis pašmāju pikantēriju šova "Būs vai nebūs" fināls, un par galveno balvu cīnījās seši šovā palikušie dalībnieki – Ļuba, Kristiāna, Mārcis, Deivids, Ginta un Kaspars.

Iepriekšējā naktī divi no dalībniekiem cīnījās par jaunās meitenes Gintas uzmanību, un Ginta lēma par labu Mārcim. Aizvadītā vakara gaitā izveidojās trīs pāri – Mārcis palika kopā ar Gintu, Ļuba nakti pavadīja vienā istabā ar Kristiānu, bet Deivids – ar Kasparu.

Sestajā dienā jaunieši kavējās atmiņās par košākajiem piedzīvojumiem šova laikā, un pienāca laiks noskaidrot šova "Būs vai nebūs" otrās sezonas uzvarētāju.

Šova veidotāji jauniešiem sagatavoja stafeti, un neizpalika arī pikanti uzdevumi. Visizveicīgākās izrādījās Ļuba un Kristiāna, kuras turpināja cīņu par šova galveno balvu.

Meiteņu savstarpējā cīniņā – uzvilkt trīs prezervatīvus uz gumijas locekļa – izveicīgākā izrādījās Ļuba. "Es zināju, ka es uzvarēšu," uzvaru šovā komentēja Ļuba.

Šova uzvarētāja balvā saņēma iespēju baudīt trīs dienu atpūtu SPA. Viņai tika dota iespēja arī izvēlēties vienu dalībnieku, ar kuru atpūsties kopā.

Jau vēstīts, ka šovs plaši apspriests arī soctīklos. Sarunā ar TVNET+ šova producenti un Go3 komentēja izskanējušās bažas par šovā atspoguļoto dalībnieku nepiedienīgo uzvedību un seksuālo uzmākšanos.

Vairāk skaties video!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu