Otrdienas horoskops: 2. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ivan Kruk/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 2. janvārim.

AUNS

Sakrājušies darbi un atkal jāienirst pienākumu gūzmā. Esi precīzs un svarīgās lietas pārbaudi vairākkārt. Jāseko līdzi juridiskām niansēm un precīziem formulējumiem dokumentos.

VĒRSIS

Ķeries pie tiem darbiem, kas palikuši neizdarīti no iepriekšējā gada. Lietišķos jautājumos planētas rāda labvēlīgu vaigu un ir vērts sakoncentrēt enerģiju, lai tiktu galā ar vecajām „astītēm”.

DVĪŅI

Tīkama svētku pēcgarša. Būsi noskaņots pozitīvi un vairāk gribēsies patērzēt ar kolēģiem, sazināties ar draugiem, apspriest aizvadīto svētku norises, nevis strādāt.

VĒZIS

Tu esi labs cilvēks un allaž atbalstīsi, bet kāds tavu labestību var izmantot savtīgos nolūkos. Izvērtē situācijas – kad ir un kad nav vērts palīdzēt un arīdzan netici zelta kalnu solītājiem.

LAUVA

Darbi ies no rokas un būs gandarījums, taču ar slavas lauriem vien ir par maz. Labs laiks, lai veidotu jaunus kontaktus un meklētu papildus peļņas iespējas.

JAUNAVA

Jau ar šī gada pirmo darba dienu tev būs skaidrs, kādi ir mērķi un kā tos sasniegt. Pa rokai perfekti izstrādāts plāns, smalki aprēķini un ir zināmi labi sadarbības partneri.

SVARI

Jauns gads klāt ar jauniem darbiem. Tā kā esi ideju cilvēks, no tevis gaidīs interesantus priekšlikumus un radošus risinājumus rutīnas situācijām un problēmām.

SKORPIONS

Prāts nemierīgs un galvā daudz domu. Tāda jau ir tava daba: analizēt, veidot stratēģijas un apsvērt dažādu iespēju variantus. Varbūt jāmeklē cits darbs, varbūt jāpievēršas savam biznesam.

STRĒLNIEKS

Labs laiks, lai prezentētu nākotnes ieceres un satiktu cilvēkus, kuri ir gatavi noticēt taviem sākotnēji it kā utopiskajiem plāniem. Esi atvērts sadarbībai un vēlāk šī sadarbība nesīs augļus.

MEŽĀZIS

Vajadzēs čakli strādāt, lai sasniegtu rezultātu, taču vēlāk būs gandarījums. Kāds varbūt saņems interesantu karjeras piedāvājumu, kāds nolems, ka jāķeras pie sava biznesa.

ŪDENSVĪRS

Galvā rosīsies visdažādākās idejas un būsi pilns entuziasma. Tu pēc savas būtības esi vēl nezināmu ceļu gājējs, un šis ir brīdis, lai sagatavotos un jau visai drīz ķertos pie plānu realizācijas.

ZIVIS

Gribēsi ļaut prātam doties brīvā lidojumā un intuīcijai ņemt virsroku pār racionāliem apsvērumiem. Sirds pateiks priekšā, kā labāk rīkoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu