Pārdodot "ekskluzīvas" kedas, students Austrālijā pamatīgi apkrāpj nekustamo īpašumu aģentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Houseofgold/"X"

Melburnas nekustamo īpašumu aģents, kurš 2020. gadā iztērēja teju 30 000 ASV dolāru par kedām, iesūdzējis tiesā 17 gadus vecu studentu, no kura tās iegādājās, vēsta medijs "The Guardian".

Vīrietim pēc iegādāšanās radās aizdomas, ka kedas ir viltotas. Taču tiesa paziņojusi, ka vīrietis nav tiesīgs saņemt atmaksu, jo viņš tās apzināti nopircis no 17 gadus veca studenta.

Vīrietis iegādājās "Dior X Air Jordan" augstas klases viltojumu. Šīs kedas 2020. gadā tika pārdotas limitētā daudzumā, tāpēc katra ir īpaši numurēta. Tās pārsvarā pārdod tikai izlozes sistēmā, kas ļāva katram klientam iegādāties vienu apavu pāri.

Jaunais students toreiz apgalvoja, ka viņš pārvalda "sistēmu ar dažiem starptautiskiem partneriem", kuri piedalījās izlozēs visā pasaulē un nosūtīja viņam kedas.

Apkrāptais vīrietis samaksāja zēnam 3800 ASV dolāru par kedu pāri un pēc tam iegādājās vēl trīs pārus par 4800, 6700 un 10 000 ASV dolāru.

Kādu laiku pēc tam vīrietis pamanīja defektus un radās aizdomas, ka apavi nav zīmola oriģināls.

Vīrietis nevarēja sakontaktēties ar studentu, tāpēc uzmeklēja viņa tēvu, kurš, kā apgalvo apkrāptais vīrietis, piekrita palīdzēt, lai noskaidrotu radušos situāciju. Tēvs esot sacījis, ka gadījumā, ja apavi būs viltojums, viņš uzņemsies atbildību par situāciju. Taču zēna tēvs nesenajā tiesas sēdē to apstrīdēja.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu