Ceturtdienas horoskops: 4. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Henrik A. Jonsson/Shutterstock

Horoskops ceturtdienai, 4. janvārim.

AUNS

Var pavērties jaunas iespējas profesionālajā jomā. Nepiekrīti tikai naudas dēļ, bet raugies, lai no tā ir arī gandarījums. Ja par kaut ko šaubies, apspriedies ar cilvēkiem, kuri tev ir autoritātes.

VĒRSIS

Ja šķiet, ka laika par maz, lai paspētu paveikt ieplānotos darbus, vajag noskaitīt līdz desmit un koncentrēties. Un tad plānotājā sarakstīt svarīgākās un ne tik svarīgās lietas.

DVĪŅI

Aktualizēsies ārzemju tēma – kādam saistībā ar darba jomu, kādam ar privāto dzīvi. Ielūkojies ceļojumu piedāvājumos, jo ne jau vienmēr jāgaida vasara. Labs laiks arī komandējuma plānošanai.

VĒZIS

Ja esi iecerējis lietišķas sarunas vai darīšanas iestādēs, tad labi sagatavojies, pievēršot uzmanību juridiskiem momentiem. Piemērots brīdis arī sadarbības partneru meklējumiem.

LAUVA

Iesaisties jaunos projektos un meklē domubiedrus. Patlaban ir īstais laiks, lai papildinātu bankas kontu. Ja kaut kas nav pa prātam privātajā dzīvē, tad nepieciešams sirsnīgi izrunāties.

JAUNAVA

Laiku saplāno rūgi, pretējā gadījumā diena pārvērtīsies par nepārtrauktu traukšanos no vienas vietas uz otru, no viena darba pie cita - raibs gar acīm, bet labuma nekāda.

SVARI

Darbā jaunu ideju un iedvesmas diena. Izcelsies ar radošu pieeju un tas tiks novērtēts. Tikai jāuzmanās no intrigām un baumošanas. Kāds var izmantot tavu labo sirdi savtīgos nolūkos.

SKORPIONS

Dzīve var piespēlēt interesantas iespējas: jaunas pazīšanās un darba vai biznesa piedāvājumus. Vai vajag mainīt ierasto ritmu un izkāpt no komforta zonas? Ievāc informāciju un apdomā labi.

STRĒLNIEKS

Darbā pavadīs veiksme, izdosies realizēt ieceres un izveidot noderīgus kontaktus. Ir vērts apsvērt privātā biznesa iespējas vai uzsākt kādu jaunu projektu.

MEŽĀZIS

Nesatraucies par nepaveiktajiem darbiem, pamazām, palēnām tiksi ar tiem galā. Prāts un intelekts būs augstā līmenī, pieņemsi pareizos lēmumus un būsi padomdevējs arī citiem.

ŪDENSVĪRS

Nemierīga diena un ir paaugstināti stresa riski. Ja uz taviem pleciem gulstas daudz pienākumu, tad vakarā vajadzētu kārtīgi izklaidēties un izvēdināt galvu.

ZIVIS

Dotas iespējas atrisināt jautājumus, kas iepriekš sagādājuši rūpes. Noderēs tuvu cilvēku un kolēģu viedie padomi. Daudz enerģijas paņems darbs, taču arī sirdslietas nebūs mazsvarīgas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu