FOTO un VIDEO Bota pusizmēru par lielu – Porziņģis bija tik tuvu, lai atgrieztu "Celtics" spēlē pret "Thunder"

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Kristaps Porziņģis
Kristaps Porziņģis Foto: AFP / Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā starp Bostonas "Celtics" un Oklahomasitijas "Thunder" savai komandai iespēju cīnīties par neizšķirtu pašā spēles galotnē varēja sniegt Kristaps Porziņģis. Tomēr šoreiz visu izšķīra milimetri.

"Celtics" viesos ar rezultātu 123:127 atzina "Thunder" spēlētāju pārākumu.

Porziņģis aizvadīja spilgtu individuālo maču, izceļoties ar 34 gūtajiem punktiem un 10 bumbām zem groziem. Latvietim spēles beigās bija iespēja savu komandu atgriezt mačā.

Mazāk nekā 10 sekundes līdz pamatlaika beigām pie -4 caurgājienā devās Džeisons Teitams. "Thunder" pirmgadnieks Čets Holmgrens uz to noreaģēja, dodoties zem groza, lai apgrūtinātu Teitama metienu. Tā rezultātā pilnīgi brīvs uz tālmetiena līnijas palika Kristaps Porziņģis, kurš trejaci arī reaģēja.

Piezīme - minētā epizode sākas pie video laika atzīmes 2:53

Diemžēl tiesnesis nekavējoties devās pie sekretariāta galdiņa, lai norādītu, ka latvieša metiens bijis divu punktu vērtībā. Ja Porziņģa metiens būtu trīs punktu vērtībā, "Celtics" pat pēc diviem precīziem "Thunder" soda metieniem pēdējās mača sekundēs vēl būtu iespēja ar tālmetienu izlīdzināt rezultātu.

Porziņģis tālmetienam bija tieši tik tuvu:

"Celtics" pārtrauca savu sešu uzvaru sēriju, tomēr ar 26 uzvarām 37 spēlēs ieņem pirmo vietu gan Austrumu konferencē, gan visā līgā. Tikmēr "Thunder" šī bija piektā uzvara pēc kārtas un vienība ar 23 uzvarām 32 spēlēs ieņem otro vietu Rietumu konferencē.

"Thunder" nākamo maču aizvadīs jau trešdien, kad izbraukumā tiksies ar Atlantas "Hawks", bet "Celtics" nākamā spēle būs piektdien savā laukumā pret Jūtas "Jazz" komandu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu