Piektdienas horoskops: 5. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Monika Surzin/Shutterstock

Horoskops piektdienai, 5. janvārim.

AUNS

Paplašini darbību, meklē jaunas peļņas iespējas – veiksme būs tava pavadone. Tikai visu rūpīgi izrēķini un nešķied enerģiju tukšgaitā. Privātajā dzīvē simpātiju dzirkstis un piedzīvojumi.

VĒRSIS

Vari iesaistīties jaunos projektos, tie nesīs peļņu. Tikai naudas lietas jātur kārtībā: pārbaudi kontu, savlaicīgi veic maksājumus un neuzņemies kredīta vai līzinga saistības.

DVĪŅI

Interese par mācībām, jaunām zināšanām un redzesloka paplašināšanu. Svarīgas attiecības ar līdzcilvēkiem, kolēģiem un draugiem. Sirdslietu jomā aizraujoši pavērsieni.

VĒZIS

Interesantas idejas, kā nopelnīt, taču ar naudu rīkojies apdomīgi, var būt pēkšņi izdevumi. Iespējams, ka ir vērts ielūkoties darba sludinājumos vai pievērsties biznesa plāna rakstīšanai.

LAUVA

Nestrīdies ar kolēģiem, vadību vai darījumu partneriem. Ieklausies citu cilvēku viedoklī un mēģini izprast. Kārtojot lietišķos jautājumus, esi precīzs un pievērs uzmanību dokumentiem.

JAUNAVA

Šodien ir pietiekami daudz laika, lai ko izlemtu un sakārtotu tēmās, kas tev svarīgas. Darba ritms nebūs īpaši straujš – pamazām, palēnām. Jābūt uzmanīgam un precīzam, ja darīšanas ar iestādēm.

SVARI

Izglītojies un paplašini garīgo apvārsni. Dzīve var uzdāvāt tikšanos ar kādu viedu cilvēku. Klausi intuīcijai un iekšējai balsij, tās pateiks priekšā kā rīkoties.

SKORPIONS

Lieliska diena, lai domātu par jauniem plāniem. Tikai nospraud ilgtermiņa stratēģiju un orientējies uz nākotni, nevis ātru, tūlītēju peļņu. Partnerus izvēlies rūpīgi.

STRĒLNIEKS

Sarežģīta diena. Var rasties no tevis neatkarīgi šķēršļi un problēmas, kas jārisina. Ar savu pieredzi visu sakārtosi, bet pēc darba dari to, kas harmonizē.

MEŽĀZIS

Neļauj daudz runāt savam iekšējam pragmatismam. Ar netradicionālu pieeju gūsi panākumus, lai arī ko citi par tavām iecerēm sacītu. Dari tā, kā pats uzskati par pareizu.

ŪDENSVĪRS

Parādīsi, ka spēj ātri un nekļūdīgi pieņemt pareizos lēmumus. Tas gan prasīs nervus un koncentrēšanos, tāpēc vakarā vajag atpūsties, darot to, ko sirds kāro.

ZIVIS

Darbā iespējama kāda aizķeršanās, bet lielu satraukumu nebūs. Ieslēdz meditatīvu mūziku vai pusdienas laikā izej pastaigā. Nereti situācijas atrisinās pašas no sevis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu