Svētdienas horoskops: 7. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: azem/Shutterstock

Horoskops svētdienai, 7. janvārim.

AUNS

Šo dienu labprāt pavadīsi kopā ar mīļoto cilvēku. Daudz emociju, jūtu un sirsnības. Brīvajiem ļaudīm – aizraujoša tikšanās, kas var pārvērsties stabilā kopā būšanā.

VĒRSIS

Ar prieku rūpēsies par tuviniekiem un gribēsi palīdzēt atrisināt dažādus jautājumus. Visu ar mēru! Kāds to var uzskatīt par iejaukšanos viņa privātajā dzīvē.

DVĪŅI

Sarīko radiem un draugiem izbraucienu dabā: ar sportiskām aktivitātēm un pikniku. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās – varbūt slēpošanas trasē, varbūt izjādes vai citu aktivitāšu laikā.

VĒZIS

Sirdslietu jomā piekrišana, simpātijas un flirts, taču svarīgāka ir stabilitāte. Prieku sagādās kopā būšana ar mīļoto cilvēku. Labs laiks attiecību stiprināšanai.

LAUVA

Prātā interesantas idejas par pārkārtojumiem mājās un sadzīviskiem jautājumiem. Būsi labs padomdevējs, taču pārāk neizrīko savējos, viņiem nebūs pa prātam, un var izcelties strīdi.

JAUNAVA

Attiecību tēma būs svarīga un tajā nāksies šo un to atrisināt. Dvēselē kaislības, kas urda un neliek mieru. Var gadīties, ka sirdslietas kādam cieši sasaistās ar ārzemēm.

SVARI

Ja privātajā dzīvē kaut kas tev nav pa prātam, izrunājies ar mīļoto no sirds. Atklātība mīlestībai ļaus uzplaukt krāšņāk. Ir piemērots brīdis, lai saliktu punktus uz „i”.

SKORPIONS

Simpātijas dzirkstīs kā šampanieša burbulīši elegantā glāzē. Brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iespēju satikt savu īsto cilvēku, ar kuru jau no pirmā brīža jutīsieties kā dvēseļu radinieki.

STRĒLNIEKS

Dažādas pārdomas saistībā ar sirdslietām. Lūko, kā attiecības uzlabot. Brīvajiem ļaudīm iespējama iepazīšanās, kuru vajadzētu pavērtēt ar kritisku skatu.

MEŽĀZIS

Diezgan jūtīga uztvere, tāpēc vēlams kontaktēties ar pozitīvi domājošiem cilvēkiem. Ģimenes lokā būs saistošas sarunas, un draudzīgā gaisotnē arī saimniecības darbi veiksies labāk.

ŪDENSVĪRS

Mājas vidē gādā par saticību un ieklausies mīļotā cilvēka domās un vēlmēs. Ja strīdus jautājumos panāksi kompromisu, viss būs kārtībā. Svarīga pozitīva attieksme jebkurā situācijā.

ZIVIS

Aktuāla privātās dzīves tēma. Ja rodas kādas domstarpības vai viedokļu atšķirības, ieklausieties viens otrā. Nav vienas vienīgās taisnības. Attiecību stiprināšanai par labu nāks kopīgs izbrauciens.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu