Otrdienas horoskops: 9. janvāris

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Bachkova Natalia/Shutterstock

Horoskops otrdienai, 9. janvārim.

AUNS

Darba vidē var gadīties pa kādam strīdam un, iespējams, jāsaskaras ar kolēģu vai darījumu partneru nevīžību. Taču tu esi optimists – neņem daudz galvā un dari, kas pašam jādara.

VĒRSIS

Trauksmaina diena un iespējama spontāna vēlme kaut ko radikāli mainīt. Neej ar atlūgumu, nesarauj biznesa saites, bet sāc ar sevi. Vispirms pašam viss rūpīgi jāpārdomā un jātiek skaidrībā, ko vēlies.

DVĪŅI

Pārmaiņu diena. Jaunas iespējas izmanto savā labā, bet atceries, ka visu pasaules naudu nevar nopelnīt. Tāpat arī neaizmirsti par saviem mīļajiem. Viņiem nepieciešams tavs viedais padoms.

VĒZIS

Iespējamas negaidītas situācijas profesionālajā vidē, kas atsaucas uz ienākumiem. Neuztraucies. Caur seniem paziņām vai iepriekšējiem darījumu partneriem var parādīties jauni sadarbības varianti.

LAUVA

Veiksmīga diena. Daudz izdarīsi un dosi noderīgus padomus. Labi darbosies intuīcija un būs izpratne par cilvēku patiesajiem nolūkiem.

JAUNAVA

Ļoti lietišķs noskaņojums. Kādam var rasties interese par biznesa attīstības teorijām un zināšanām, kā no idejas nonākt līdz pelnošam rezultātam. Kādam – vēlme mainīt darbības virzienu.

SVARI

Esi precīzs, ja darīšana ar dokumentiem, finansēm, skaitļiem vai juridiskiem jautājumiem. Kaut vismazāko šaubu gadījumā pārbaudi vai precizē kaut divas, trīs vai četras reizes.

SKORPIONS

Tu neesi lielu kompromisu cilvēks, bet šodien tomēr labāk ieklausīties citos un dažādu jautājumu risināšanā meklēt zelta vidusceļu. Nav jau tā, ka kaut kas ir tikai melns vai balts.

STRĒLNIEKS

Neuzņemies pārāk daudz pienākumu. Svarīgi pievērst uzmanību gan fiziskajai, gan emocionālajai labsajūtai. Vakarā pasporto vai satiecies ar draugiem.

MEŽĀZIS

Ja sanāk uzņemties daudz pienākumu, tad atceries, ka starp darbu, atpūtu un privāto dzīvi jābūt līdzsvaram. Atrodi laiku vienatnei, izej garākā pastaigā, sakārto domas.

ŪDENSVĪRS

Daudz ideju. Vai tiešām tās iespējams realizēt? Lai citi brīnās vai kritizē, bet šis ir tavs laiks. Tikai visu vajag fiksēt juridiski korektos dokumentos.

ZIVIS

Šodien negribas nodarboties ar praktiskas dabas jautājumiem... Labāk ieritināties siltā pledā un gremdēties apcerēs. Kādu brīdi vari tā darīt, taču lietišķajai jomai tomēr būs jāpievēršas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu