Noskaties Lilards ar "traku" pēdējās sekundes metienu uzveic "Kings"

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Demjens Lilards
Demjens Lilards Foto: AP/Scanpix

Aizvadītās nakts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) mačā iespaidīgu uzvaras metienu līdz ar pamatlaika beigu signālu realizēja Milvoki "Bucks" saspēles vadītājs Demjens Lilards.

"Bucks" savā laukumā ar 143:142 uzveica Sakramento "Kings" basketbolistus.

Par mača galveno varoni tā pēdējās sekundēs kļuva Lilards, realizējot tālu trīspunktnieku. "Bucks" piecas sekundes pirms mača beigām vairs nebija minūtes pārtraukumu, tāpēc Lilardam iniciatīva bija jāuzņemas pašam, ko viņš veiksmīgi arī izdarīja.

Video: Lilarda uzvaras metiens

Lilards šajā spēlē grozam uzbruka ar vāju precizitāti - 9/23 metienos no spēles, tomēr spēli viņš noslēdza ar 29 gūtajiem punktiem un astoņām rezultatīvām piespēlēm. "Bucks" rindās ar "double-double" izcēlās gan tās spožākā zvaigzne Jannis Adetokunbo (27 punkti un 10 atlēkušās bumbas), kā arī Bobijs Portiss (22+10).

Savukārt "Kings" sastāvā "triple-double" lietuvieša Domanta Saboņa kontā - 21 punkts, 15 rezultatīvas piespēles un 13 bumbas zem groziem.

"Bucks" šobrīd ar 28 uzvarām 40 spēlēs Austrumu konferencē ieņem otro vietu, bet "Kings" ar bilanci 23-16 Rietumu konferencē ir sestie.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu