"Jāspēlē krietni labāk..." Apskatnieks vērtē Merzļikina iespējas tikt aizmainītam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Elvis Merzļikins
Elvis Merzļikins Foto: AFP / Scanpix

Kanādas sporta medija TSN apskatnieks Pjērs Lebrēns raidījumā "Insider Trading" izteicies par latviešu hokejista Elvja Merzļikina iespējamo maiņas darījumu.

Pēdējo nedēļu viens no apspriestākajiem tematiem visā NHL ir potenciālā Merzļikina pārcelšanās uz citu komandu. Pēc nesenās uzvaras pret Vankūveras "Canucks" savas "kārtis" atklāja arī Merzļikins, norādot, ka pats komandai pieprasījis maiņas darījumu.

Ārzemju mediji spekulējuši, ka Merzļikins šosezon varētu pārcelties, piemēram, uz Edmontonas "Oilers" vai arī Ņūdžersijas "Devils", bet Lebrēns ir krietni pesimistiskāks par "Blue Jackets" iespējām aizmainīt latvieti.

"Šobrīd nav [komandu], kuras viņu gribētu. Viņa tirgus ir diezgan "mīksts". Kāpēc? Pēc šīs sezonas viņa līgumā ir vēl trīs gadi ar vidējo vērtību 5,4 miljonu apmērā. Es saprotu, ka, iespējams, ir abpusēja vēlme šo darījumu īstenot, bet Merzļikinam būs jāspēlē krietni labāk, kad viņam parādīsies iespēja stāties vārtos. Es šo vairāk redzu kā vasaras darījumu," norāda Lebrēns.

Merzļikins šajā sezonā vidēji mačā ir atzīmējies ar 3,22 zaudētām ripām un 90,6% atvairītu pretinieku metienu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu