"Viņš ir bezbailīgs." Usiks izpelnījies uzslavas no Fjūrija pārstāvja

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Oleksandrs Usiks
Oleksandrs Usiks Foto: AFP / Scanpix

Leģendārais boksa promotieris Bobs Arums, kura klientu vidū ietilpst arī britu superzvaigzne Taisons Fjūrijs, norādījis, ka viņa pārstāvētajam bokserim pret Oleksandru Usiku gaidāma ļoti smaga cīņa.

Usiks un Fjūrijs ilgi gaidīto cīņu par supersmagā svara čempiona titulu aizvadīs 17. februāri.

Sagatavošanās procesa laikā no Fjūrija nometnes jau vairākkārt izskanējuši ne pārāk pārliecinoši izteikumi. Sarunā ar "Boxing Scene" ieskicējis, ka Usiks viņa klientam būs ļoti sarežģīts pretinieks.

"Es patiešām ticu, ka šī būs fascinējoša cīņa. Usiks ir ļoti gudrs bokseris. Viņš ļoti labi sagatavojas [cīņām]. Viņš ir bezbailīgs. Tas Fjūrijam būs ļoti liels pārbaudījums. Fjūrijs to ļoti labi zina. Tāpēc viņš šai cīņai ļoti cītīgi gatavojas," sacīja Arums.

Fjūrijs pērnā gada beigās aizvadīja cīņu pret bijušo UFC čempionu Fransisu Nganū, kuram šī bija debija boksa ringā. Šo cīņu Fjūrijs pēc punktiem uzvarēja, tomēr boksa fanu un arī apskatnieku vidū domas dalījās - joprojām netrūkst cilvēku, kuri uzskata, ka šā dueļa uzvarētājs bija Nganū.

Arums uzskata, ka viņa klients šai cīņai nebija pienācīgi sagatavojies, tomēr neizslēdz, ka 35 gadus vecais bokseris varētu tuvoties savu labāko dienu beigām.

"Būsim godīgi... Vai Fjūrijs nebija pienācīgi sagatavojies, vai viņš arī viņš sāk piebremzēt. Tā notiek, kad cīkstoņi paliek vecāki. Es gan domāju, ka Fjūrijs pienācīgi nesagatavojās Fransisam Nganū, kuram ir visi "instrumenti", lai viņš kļūtu par reālu spēku supersmagā svara divīzijā," sacīja Arums.

36 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

Savukārt Fjūrija kontā 35 aizvadītajās cīņās ir 34 uzvaras un viens neizšķirts pret Vailderu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu