Kā viss sākās? Laura Vizla pastāsta par attiecībām ar Porziņģi (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Influencere un jaunā uzņēmēja Laura Vizla, kura arī vairākus gadus bija Latvijas slavenākā basketebolista Kristapa Porziņģa mīļotā, sniegusi pirmo dziļo interviju izdevumam "Santa", kurā atklāj vairāk par sevi, nākotnes plāniem un attiecībām ar Kristapu.

Lai gan jau kādu laiku tiek mēļots, ka abi pēc vairāku gadu kopābūšanas ir šķīrušies, ne viens, ne otrs par to nebija runājis iepriekš ne intervijās, ne savos soctīklos.

Laura šajā intervijā atklāja, ka patiešām abi pērnā gada vasarā lēma iet katrs savu ceļu. Līdzīgs bija arī abu attiecību sākums – arī par to mēļoja kādu laiku, līdz Kristaps ievietoja fotogrāfiju ar Lauru, liekot noprast, ka ir aizņemts vīrietis.

Kā tad viss abu starpā sākās? Laura atklāj: "Viņš jau sen man bija uzrakstījis instagramā, kad vēl biju citās attiecībās, tāpēc uzreiz neatbildēju."

Vēlāk gan dzīve abus saveda kopā. Abi kopā bija apmēram trīs gadus.

Runājot par šķiršanās iemesliem, Laura lika noprast, ka nogura dzīvot vairāk otram nekā sev. Dzīve Amerikā lielā mērā bija pakļauta otra cilvēka sporta karjeras dzīvei.

Laura gan šķiršanos neredzot kā traģēdiju. Viņa Kristapu ciena un augstu vērtē, un tas esot abpusēji.  

"Apollo.lv" jau vēstīja, ka savulaik slavenākais brazīlietis Latvijā Felipe Gabriels Ksavjērs, kurš ir gan Lauras, gan Kristapa labs draugs, atklāja, tieši viņš Lauru un Kristapu savulaik iepazīstinājis.

Vairāk lasiet izdevuma "Santa" februāra numurā!

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu