Aktrise sanikno cilvēkus ar savas nāves viltošanu, lai pievērstu uzmanību dzemdes kakla vēzim (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: poonampandeyreal/ Instagram

Kāda Bolivudas aktrise saņēmusi pamatīgu kritiku pēc tam, kad atzinusies, ka melojusi par savu nāvi, lai pievērstu uzmanību dzemdes kakla vēža nopietnībai.

Pūnamas Pandijas fani 2. februārī bija šokā, viņas “Instagram” profilā ieraugot ziņu, ka aktrise devusies mūžībā vien 32 gadu vecumā.

Ziņā, kas publicēts viņas profilā, teikts:

“Šis mums ir smags rīts. Ar dziļām skumjām paziņojam, ka esam zaudējuši mūsu mīļo Pūnamu dzemdes kakla vēža dēļ. Ikviena dzīva būtne, kas viņu bija satikusi, tika apbērta ar mīlestību un laipnību.”

Arī aktrises menedžere vairākiem radio kanāliem apstiprināja, ka “iemīļotā aktrise un sociālo tīklu personība traģiski mirusi dzemdes kakla vēža dēļ”.

Tomēr nākamajā dienā Pandija savos sociālo tīklu profilos atzina, ka ziņas ir viltojusi, cenšoties pievērst uzmanību dzemdes kakla vēzim.

Viņa publicēja video, kurā paskaidroja: lai gan pati esot dzīva, to “nevar teikt par simtiem un tūkstošiem sieviešu, kuras zaudējušas dzīvību dzemdes kakla vēža dēļ”.

Šāds izgājiens pamatīgi saniknoja cilvēkus visā pasaulē. Lai gan daudzi priecājās, ka aktrise tomēr ir dzīva, ļaudis rakstīja, ka par tik nopietnu lietu nedrīkst melot.

“Esmu priecīga, ka viņa ir dzīva, bet, lūdzu, arestējiet šo dāmu par reklāmas triku!” rakstīja kāda komentēja.

Kāds cits piebilda: “Nopietnas problēmas, piemēram, dzemdes kakla vēža, izmantošana lētai reklāmai ir absolūti apkaunojoša. Savas platformas izmantošana izpratnes veicināšanai ir slavējama, taču nāves viltošana ir jauns zemākais līmenis.”

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu