"Neiešu "pensijā", draņķi..." Fjūrijs pēc pārceltās cīņas vēršas pie Usika (3)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks
Taisons Fjūrijs un Oleksandrs Usiks Foto: EPA/Scanpix

Britu boksa zvaigzne Taisons Fjūrijs savā "Instagram" kontā pēc abu cīkstoņu savstarpējās cīņas pārcelšanas vērsies pie Oleksandra Usika.

Aizvadītajā nedēļas nogalē boksa sabiedrību pārsteidza nepatīkama vēsts no Taisona Fjūrija nometnes - britu bokserim sparinga sesijā ar elkoni virs kreisās uzacs tika uzsista pamatīga brūce, kuras slēgšanai bija nepieciešamas vairākas šuves.

Līdz ar to 17. februārī paredzētā čempiona titulu apvienošanas josta tika pārcelta. Pats Fjūrijs savā "Instagram" kontā nosaucis nākamo dueļa datumu.

Supersmagā svara čempions tikšot noskaidrots 18. maijā. 

Fjūrijs "Instagram" īsajā stāstiņā vērsās pie Usika: "Mēs ejam uz priekšu. Tagad mums ir jauns datums. Usiks raud: "Fjūrijam jābeidz karjera." Netaisos iet "pensijā", draņķi. Tu tiksi nokautēts."

Fjūrijs profesionālajā karjerā nav cietis zaudējuma rūgtumu, 35 aizvadītajās cīņās izcīnot 34 uzvaras. Vienu reizi viņš cīnījies neizšķirti pret Deonteju Vailderu.

Savukārt 37 gadus vecais Usiks profesionālajā boksā ringā devies 21 cīņā un visās triumfējis, 13 dueļus noslēdzot priekšlaicīgi. Usiks bija absolūtais čempions svara kategorijā līdz 90,2 kilogramiem. Savā pēdējā cīņā viņš ar tehnisko nokautu uzveica Danielu Dubuā.

Komentāri (3)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu