VIDEO Prokremliskais amerikāņu žurnālists Kārlsons ieradies Krievijā. Iespējams, intervēs Putinu (1)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: NEXTA/"X"

Bijušais ASV medija "Fox News" raidījumu vadītājs un Kremlim draudzīgais žurnālists Takers Kārlsons redzēts Krievijas galvaspilsētā Maskavā. Avoti ziņo, ka agresorvalstī viņš ieradies pagājušonedēļ, ziņo britu izdevums "The Guardian".

"Telegram" kanāls "Mash" publicēja fotogrāfiju, kurā Kārlsons apmeklē Maskavas Lielā teātra baletu "Spartaks". Kārlsons, kurš it kā ieradies 1. februārī, esot apmeties Krievijas vissmalkākajās viesnīcās. 

Līdz ar Kārlsona ierašanos uzvirmojušas baumas, ka viņš varētu intervēt Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu. Kremlis gan šo informāciju atteicies komentēt.

"Diez vai var sagaidīt, ka mēs sniegsim informāciju par ārzemju žurnālistu darbībām. Katru dienu Krievijā ierodas vairāki ārzemju žurnālisti, daudzi turpina šeit strādāt, un mēs to novērtējam. Mums nav nekā sakāma saistībā ar prezidenta intervijām ārvalstu medijiem," teica Kremļa runasvīrs Dmitrijs Peskovs. 

54 gadus vecais Kārlsons Kremļa propagandas medijam "Izvestija" teicis, ka ieradies Krievijā, lai "aprunātos ar cilvēkiem un apskatītos, kā te norit dzīve".

Kārlsons savas televīzijas karjeras laikā atbalsojis vairākus Kremļa naratīvus saistībā ar karu Ukrainā, tostarp agresijas veicināšanā vainojot ASV un Rietumvalstis. Tāpat viņš Ukrainas prezidentu Volodimiru Zelenski nosaucis par "diktatoru".

Komentāri (1)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu