"Sajūtu melus." Bijušais boksa čempions skeptisks par Fjūrija savainojumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Bijušais vairāku divīziju pasaules čempions boksā Timotijs Bredlijs, viesojoties "Deep Waters" podkāstā, izteica domu, ka Taisons Fjūrijs sparingā savainojumu guvis apzināti.

Kā zināms, Fjūrijam treniņa laikā virs labās acs tika atvērta pamatīga brūce, kuras dēļ cīņu pret Oleksandru Usiku brits nevarēs aizvadīt plānotajā datumā jeb 17. februārī.

Fjūrijs konkrēto sparinga sesiju aizvadīja pret horvātu MMA cīkstoni Agronu Smakiči. Šādās situācijās notikušā video publiskajā telpā parasti nonāk ar nokavēšanos, bet šoreiz epizodes video tīmeklī nonāca teju uzreiz.

Bredlijs uzskata, ka Fjūrija nometnē noticis kaut kas aizdomīgs. Viņš pieļauj, ka Fjūrijs apzināti izkārtojis sev ilgāku sagatavošanās laiku: "Atminos, kā Džons [Fjūrija tēvs] teica, ka februāris ir par agru."

Bijušais divu divīziju čempions ir neizpratnē, kāpēc gan Fjūrijs cīņai pret Usiku gatavojas kopā ar MMA cīkstoni.

"Cilvēki, jums jāsaprot, ka Taisons Fjūrijs sparingo ar MMA cīkstoni. Viņš cīņai pret Usiku gatavojas ar MMA cīkstoni. Šīs varētu būt Taisona Fjūrija beigas," sacīja Bredlijs.

Bijušais bokseris uzskata, ka Fjūrijs savainojumu guvis visai apšaubāmā veidā.

"Es sajūtu melus. Ja apskatāmies video, kurš ir ļoti graudains un izskatās pretīgi, tad palēninājumā var redzēt: vai tas sitiens ar elkoni, kurš izskatījās tīšs, trāpīja pa Taisona aci? Nē. Sitiens Taisonam trāpīja pa žokli," sacīja Bredlijs.

Pats Smakiči pēcāk izteicās, ka iesitis Fjūrijam pa aci. Bredlijs gan tam nepiekrīt.

"Viņš apgalvo, ka Fjūrijam trāpīja pa aci, bet tajā mazajā video redzams, ka viņš apzināti ar elkoni Taisonam iesita pa žokli. Es saprotu, ka brūce ir īsta, bet kaut kas tur nav kārtībā," piebilda Bredlijs.

Jau ziņots, ka Usika un Fjūrija duelis tika pārcelts uz 18. maiju.

Fjūrijs profesionālajā karjerā nav cietis nevienu zaudējumu, 35 aizvadītajās cīņās izcīnot 34 uzvaras. Vienu reizi viņš cīnījies neizšķirti pret Deonteju Vailderu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu