Katy Tindemark atklāj, vai plāno kaut ko iesākt pret Gobzemu par viņas intīmās dzīves atspoguļošanu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no raidījuma "Slavenības. Bez filtra"

Bijušais ekspolitiķis Aldis Gobzems, kurš ķēries klāt Latvijas slavenību dzīves tumšāko nostūru publiskošanai, publiskai apskatei nodevis arī pašmāju šova zvaigznes un vijolnieces Katy Tindemark privāto dzīvi, kas nebija domāta visu acīm.

Kā zināms, Gobzema dēļ Katy ir nokļuvusi seksuāla rakstura skandālā, proti, ekrānuzņēmumi no intīma satura video tika ielikti publiskai apskatei politiķa "Instagram" profilā. 

Katy par šo fotogrāfiju publiskošanu uzzināja no draudzenes. Abas pārrunāja, ko iesākt tālāk.

Lai gan Katy ir šokā, viņu šī informācija nepārsteidz. Katy ir pārliecināta, ka video, no kura tapuši ekrānuzņēmumi, nopludinājis bijušais mīļotais. Tieši viņam šie video bija paredzēti, lai uzturētu kvēli attiecībās brīdī, kad abi viņas darba dēļ bija šķirti.

"Ja godīgi, man vienalga. Gribi izklaidēties, izklaidējies! Ja kāds runā man aiz muguras, tas nozīmē, ka esmu viņiem priekšā," saka Katy. Draudzene gan nav tik pozitīvi noskaņota. Viņa atklāja, ka, ieraugot Gobzema soctīklu profila saturu, kājas trīcējušas visu dienu.

Katy ir neizpratnē par to, ka sieviete, lai ko darītu, ir un paliek slikta. 

Draudzene vaicāja, ko viņas vīrietis saka par šo situāciju. "Viņš ir gudrs vīrietis, tāpēc esmu ar viņu kopā. Viņš zina, ka es neesmu eņģelis, pat ja viņš to redzēs, esmu pārliecināta, ka viņš būs manā pusē, tieši tāpēc viņš ir mans vīrietis."

Katy gan mazliet bažīgu dara iespēja, ka mīļotais sagribēs neliešiem atriebties: "To gan es negribu." Vaicāta, vai, viņasprāt, viņš būtu uz ko tādu spējīgs, Katy saka: "Man patiesībā tā neliekas, jo viņš ir tāds mierīgs cilvēks, viņš cenšas ignorēt visu, arī viņam gadījušās visādas situācijas, kurās viņu mēģinājuši nomelnot."

Vairāk skaties 1188.lv.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu