VIDEO "Novilka jaku un sāka apmierināt sevi." Jauniete autobusā Rīgā piedzīvo murgu (2)

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Autobuss sabiedriskā transporta pieturvietā.
Autobuss sabiedriskā transporta pieturvietā. Foto: Sintija Zandersone/LETA

Kādas jaunas meitenes brauciens "Rīgas satiksmes" 13. autobusā šofera un citu pasažieru vienaldzības dēļ izvērties par īstu murgu – kāds svešinieks, skatoties uz viņu, sācis publiski pašapmierināties, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Par notikušo 19 gadus vecā meitene spēj runāt tikai ar asarām acīs. Viņa brauca mājup no universitātes.

"Centrā iekāpa dīvains vīrietis, viņš jau sākumā izskatījās aizdomīgs. Kaut ko čukstēja visu ceļu. Cik es uzzināju, viņš dzīvo Deglava ielā, ap to vietu gribēja kāpt ārā, paskatījās uz mani, bet tomēr neizkāpa. Apsēdās man tuvāk, novilka jaku un sāka apmierināt sevi, skatoties uz mani, tieši acīs skatoties," stāsta cietusī jauniete.

Neviens no autobusā sēdošajiem pasažieriem uz situāciju nav reaģējis, tāpēc jauniete palīdzību meklējusi pie šofera, kurš izturējies tikpat distancēti. 

"Piegāju pie šofera, izstāstīju situāciju. Viņš teica, lai vienkārši pārsēžos viņam tuvāk priekšpusē. Domāju, ka vīrietis izkāps ārā, bet viņš izkāpa tajā pašā pieturā, kurā es. Piegāju pie šofera un palūdzu, vai viņš var neattaisīt durvis, lai šis vīrietis neizkāpj tajā pašā pieturā, kurā es… Šoferis teica, ka tas ir viņa darbs, viņš nevar neizlaist pasažieri. Viņš izkāpa tajā pašā pieturā, kurā es. Par laimi, man pretī nāca mana mamma," saka cietusī.

SIA "Rīgas satiksme" pārstāve Baiba Feldmane-Bartaševiča norāda, ka šoferim vajadzēja nekavējoties rīkoties un ziņot centrāldispečeram. Gadījums tiks izskatīts un izrunāts ar šoferi. 

Policijā iesniegums par vīrieša darbību ir saņemts un saistībā ar notikušo sākta resoriskā pārbaude, kā arī pieprasīti videoieraksti no autobusa novērošanas kamerām. 

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu