VIDEO Putins mēģina paskaidrot, kāpēc Baidens viņu nosauca par "traku kuces dēlu" (7)

Apollo.lv
Papildināts 21:09, 22. februāris, 2024
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video

Krievijas diktators un kara noziedznieks Vladimirs Putins ASV prezidenta Džo Baidena izteikumus saistībā ar viņu nosaucis par "adekvātu reakciju", vēsta Krievijas neatkarīgais izdevums "Meduza". 

Putins Krievijas žurnālistam Pavelam Zarubinam norādījis:

"Mēs nesen runājām, un jūs man jautājāt, kurš mūsu ieskatā ir vislabākais ASV prezidenta amata kandidāts. Es atbildēju, ka strādāsim ar jebkuru prezidentu, bet tomēr uzskatu, ka mums, Krievijai, Baidens ir piemērotāks. Un, spriežot pēc viņa teiktā, man ir pilnīga taisnība. Tā ir adekvāta atbilde tam, ko teicu. Kāpēc? Jo viņš nevar pateikt: "Volodja, labi darīts, paldies, tu man ļoti palīdzēji"," teica Putins. 

Jau iepriekš ziņots, ka ASV prezidents Džo Baidens 21. februārī nosauca Krievijas diktatoru Vladimiru Putinu par "traku kuces dēlu" publiskā līdzekļu vākšanas pasākumā Kalifornijas štatā.

"Mums ir traks kuces dēls (SOB), kā šis puisis Putins, un arī citi, un mums vienmēr ir jāuztraucas par kodolkonfliktu, bet eksistenciālais drauds cilvēcei ir klimats," Baidens sacīja īsā runā Sanfrancisko notikušajā pasākumā, kuru apmeklēja neliela reportieru grupa.

Putinu, kurš 2022.gada februārī sāka Krievijas pilna apjoma iebrukumu Ukrainā, Baidens citos gadījumos ir nosaucis par "miesnieku" un "kara noziedznieku".

Saskaņā ar Baidena teikto ASV piektdien paziņos par jaunu sankciju paketi pret Krieviju saistībā ar opozīcijas līdera Alekseja Navaļnija nāvi Krievijas cietumā.

Atbildot uz Baidena vārdiem, Kremļa pārstāvis Dmitrijs Peskovs to nosauca par sliktu mēģinājumu tēlot "Holivudas kovboju".

Viņš piebilda, ka šādi vārdi "pazemo Ameriku".

Peskovs sacīja, ka Baidenam būtu jākaunas par saviem vārdiem par Putinu.

"Varu teikt, ka šādi nicinoši izteikumi no ASV līdera mutes diez vai kaut kādā veidā aizskars citas valsts vadītāju, īpaši prezidentu Putinu.

Bet tas ir milzīgs kauns pašai valstij, ASV. Ja valsts prezidents lieto šādu valodu, par to būtu jākaunas,” sacīja Peskovs.

Komentāri (7)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu