VIDEO Liesmas aprijušas deviņu bērnu ģimenes saimniecību. Tiek lūgta līdzcilvēku palīdzība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Foto: Ekrānuzņēmums no video/Degpunktā

Aizvadītajā nedēļā Jēkabpils pusē kāda deviņu bērnu ģimene zaudējusi saimniecības ēku ar visu tur glabāto tehniku un mantām. Zaudējumi sasniedz vairākus desmitus tūkstošu eiro, turklāt īpašums nav bijis apdrošināts. Nu nākas lūgt sabiedrības palīdzību, vēsta TV3 raidījums "Degpunktā". 

Video: Raidījuma "Degpunktā" sižets

Ugunsdzēsējiem izdevās saglābt tuvumā esošo māju, kas karstumā jau bija sākusi kust. Ģimene paspēja evakuēties no guļamistabām, un neviens no cilvēkiem ugunsgrēkā necieta.

Angārā pirms dažiem gadiem tika ierīkota ražotne un sākts bizness. Ģimene kopīgi savāca pēdējos līdzekļus, lai iegādātos tehniku garšvielu apstrādei. Taču deviņu bērnu tēvs būvdarbu procesā pieļāva izšķirošu kļūdu.

Organizācija "Pēc ugunsgrēka" ģimenes atbalstam ir atvērusi ziedojumu kontu. Zvanot uz numuru 90203909, angāra atjaunošanas darbu sākšanai tiks novirzīts 1,50 eiro, savukārt zvans uz tālruni 90006860 ieskaitīs 4,27 eiro.

Ja kādam pieder neizmantoti būvmateriāli, kurus ir iespējams uzdāvināt, varat zvanīt ģimenes tēvam Ziedonim pa telefonu 28718031.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu